smasher00 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Cpu boşta 60 derece sıvı soğutma

evet hiçbir jelatin yoktu
  2. S

Scyrox v6 mouse alınır mı

benim kullandığım üründe herhangi bir kronik sorun yok gibi görünüyor aldığımdan beri rahatsız edici bir şey yaşamadım kutusu ve tasarımı gayet iyi bence aldığın ürünün hakkını veriyor gibi duruyor tasarımı zaten superlightla aynı ürün dandik değil fakat kişiden kişiye değişir daha önce aşırı...
  3. S

Scyrox v6 mouse alınır mı

yaklaşık 3 aydır kullanıyorum fps ağırlıklı oyunlar oynuyorsan içindeki sensör ve hissiyatı seni üzmez fakat pil konusunda pek olumlu düşünmüyorum açıkcası hikaye tabanlı veya webde gezinme amaçlı uzun işlerde kullanacaksan farklı bir model bakmanı öneririm fakat genel olarak fiyatına göre gayet...
  4. S

Cpu boşta 60 derece sıvı soğutma

thermal grizzy krayout modelini alıp bugün sisteme uygulamdım zalman alpha 240mm sıvı soğutucu kullanıyorum cpu fana pompayı sys fanlardan birinede sıvı soğutucunun fanlarını taktım sistemin boşta 60 derece çalışması garip geldi yükte maksimum 80.8 derece gördü bir saat boyunca sizce değerler...
  5. S

Çözüldü✓ Kulaklık Önerisi Oyun/Müzik

teşekkürler dostlar bütün modelleri inceledim fakat fiyatı arttıracak kadar büyük bir etken diğer modeller arasında göremedim tabii ki kişisel bir görüş ama ben tercihimi nova 5 tarafında kullanıyorum iyi forumlar iyi geceler
  6. S

aralarında büyük bir fark var mı hocam 2k oynaması biraz fazla gibi geldi
  7. S

5-6k arasında bir kulaklık arıyorum oyun ve müzik amaçlı kullanacağım bu modeli buldum fp ve kalite konusunda daha iyi bir önerisi olan yada kulaklık hakkında deneyimleri olan kişilerin yanıtlarını bekliyorum kulaklık
  8. S

40k Sistem Tavsiyesi

saolun hocam teşekkür ederiz ay sonunda gelişmeleri yeni bir konuyla aktarırım iyi günler dilerim
  9. S

40k Sistem Tavsiyesi

fps oyunları ağırlıklı oynuyorum masadada geniş bir yerim var 24 inç civarı güzel bir tercih olurdu heralde yine sizde fikrinizi belirtebilirsiniz
  10. S

40k Sistem Tavsiyesi

hocam bu sistemi ayrı ayrı alıp herhang ibir bilgisayarcıda toplatma imkanım var mı veya sistem toplama rehberleri izleyerek toplayabilir miyim ayrıca fare ve monitör için 12k ayırmıştım güzel fp bir öneriniz varsa onuda görmek isterim.
  11. S

40k Sistem Tavsiyesi

hocam sizin var mı bu bütçede bir sistem öneriniz
  12. S

40k Sistem Tavsiyesi

evet diğer ekipmanlarıda katsak sistem çok kötü kaçıcak fps ağırlıklı cod cs gibi oyunlar oynuyorum 1752015919 ama fps vs hakim değilim geçmişim sadece internet cafelerden oluşuyor
  13. S

40k Sistem Tavsiyesi

40k bütçeye ay sonu için sistem arıyorum ilk sistemim olacak oyun amaçlı kullanacağım önerilerinizi bekliyorum
Geri