Merhaba dün valorant oynarken farkettım anlık görüntü oluşturma gecıkmesı 28684714921ms oluyor oyunlarda takılma yasıyorum dcden normalde yayın actıgımda akıcı bi görüntü olurken şimdi görüntü takılıyor 15fps gibi gözüküyor sureklı. sistem = amd ryzen 7 4800H, GTX 1650 Ti, çift ram toplam 16GB...
merhaba arkadaşlar öncelikle çok basic seviyede bi çözüm için buradayım. önelikle yaşadığım olayı anlatayım. 5Ghz ağına bağlı iken PCde 20-30 mbps hız alıyordum. sağlayıcım ise 100 mbps veriyor burada sorun yok. anlayabileceğiniz gibi pcde bir sorun var. sorun tam olarak nedir neden oluyor böyle...
Ben streamlabs OBS kullanıyorum ve bu sorunu adım adım şöyle çözdüm. ekranda konuştuğunda sesi algıladığını gördüğün bi kısım var ya mixer yazıyor öyle diyeyim ordaki herhangi bir sesin yanındaki ayarlar simgesine tıkla daha sonra özellikler'e tıkla. ekrana bi pencere açılacak sol üstte "Kaynak...
Ben streamlabs OBS kullanıyorum ve bu sorunu adım adım şöyle çözdüm. ekranda konuştuğunda sesi algıladığını gördüğün bi kısım var ya mixer yazıyor öyle diyeyim ordaki herhangi bir sesin yanındaki ayarlar simgesine tıkla daha sonra özellikler'e tıkla. ekrana bi pencere açılacak sol üstte "Kaynak...
Yani sadece dıştaki kabloda bir sorun oldu öyle bozuldu zaten. Ondan önce bı problem yoktu. Dıştaki o kabloya bağlı olarak içeride bı yanık vs oluşabilir mi ?
1621252868
Hmm anladım teşekkürler :(
Merhaba, benim laptop şarj aletinin bilgisayara takılan kısım zarar gördü ve kopacak şekilde diyeyim. Ben o kablo değişse hallolur sanıyordum fakat tamirci kısa devre var şarj aletinde yenisini almalısınız diyor YouTubea falan baktım böyle bir sorunla alakalı bir şey yok acaba bilgisi olan varsa...
Hocam olay şöyle ben dedim ki arkadaşa FPSi 144e sabitle zaten daha fazlası bı işine yaramaz ekranın 144Hz dedim. O da dedi ki yok daha yüksek olması daha iyi olur işime de yarar mesela map falan daha hızlı yüklenir gibi şeyler dedi ben de kararsız kaldım acaba benim dediğim yanlış mı acaba 144e...
Arkadaşlar öncelikle bu konuda gerçekten bilgili kendinden emin biri konuşsun yanlış bilgilere kapılmayalım.
Şimdi benim düşüncem şu ben diyorum ki 144Hz monitör ile 144FPS sabitleyip oyun oynarsak herhangi bi oyun deneyimi kaybı olmaz diyorum.
Arkadaşım da hayır olur diyor yani fpsi Hz'den...
Valorant için öyle onu biliyorum fakat işte GeForceu Dx9la açtım acaba içindeki zorunlu DX11 isteyen oyunları GeForce üzerinden açabilir miyim onu bilmiyorum. Ben birkaç gündür basic hesap üzerinden Deceit açmaya çalışıyorum fakat sıra bile gelmiyor o yüzden bı turlu öğrenemedim.