smedddd isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Tecno Megabook S14 Intel Ultra 5 14” 16gb/1tb OLED 899gr 36999

Mağzada mevcutsa tecno s14 değulse medion signum alacağım dediğiniz gibi teknoloji şans işi
  2. S

Tecno Megabook S14 Nasıldır?

Medion 28bin tl tecno 35 bin tlaradaki fiyata değermi bilemedim medionu ileride yükseltme şansın olabilir ve portu daha fazla ama menteşelerin ve sesinden sıkıntılı oldugu söylenmiş ama teknoloji sanş isi mağzada hangisi mevcutsa onu alırım muhtemelen.
  3. S

Cokta fazla değilmiş aslında ikisinede bakacağım ama bütcem tecnoya yetiyorken onu anmak daha mantikli geldi birde yorumlardan incelemek lazim aslinfa
  4. S

Buda oled di medion biraz daha agırve biraz daha düsük performansli geldi ama onuda göz önünde bukunduracağım
  5. S

Su anda 35 bin tl bir şey daha sormak istiyorum çok fan sesi gekiyormu internette gezerken? Video izlerken sinifta ses cikarsa sıkıntı.
  6. S

Az önce baktım 35 bin tl ye düşmüş dediğiniz gibi . 512 gb ama bana fazlasıyla yeter bu özelliklerde en yakın olanlar en az 50 bine yakın fiyatı var sadece markasal bir sıkıntı yapmıştım ama servisi bdh mış inşAllah haftaya alacağım hayirlisi neyse o olsun bakalım. 1789933733 Evet medium 1 kg...
  7. S

Medion signumu ilk defa duydum bunada bakacağım ama ağır bir cihaz gibi duruyor.
  8. S

Halen kullanıyormusunuz memnunmusunuz?
  9. S

2. El almak istemiyorum ve apple ekosistemindende uzağım.
  10. S

Merhaba bu laptopu gördüm 40 bin civarı kullanam var mı? Ders çalısmak için alacağım yanımda taşımak içinde uygun. Başka önerileriniz nedir matebook d16 ve vivobook 16 snapdragona da baktım en beğendiğim bu oldu sizin öneriniz nedir? Lütfen sadece alınmaz yazıp başka bir ürünün linkini koyup...
  11. S

4500 tl kulak üstü kulaklık önerisi

Önerileriniz nelerdir? Şu anda jbl tune 510 kullanıyorum. Ses kalitesi ve anc yönüne önem veriyorum.
Geri