smhcan123 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Ekran görüntü gelmiyor

Arkadaşlar merhaba, Bilgisayarımı temizlemek için kasayı söktüm. Süpürgeyi hafif güçte, çok kısa süre (yaklaşık 10 saniye) kullandım; zaten fazla toz yoktu. Temizlik sırasında PSU kapalıydı ve fişi çekiliydi. Sonrasında sadece kule tipi işlemci fanının kablolarını söktüm, geri taktım. Kule...
  2. S

❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

Hala işe yarıyosa deniyeceğim.
  3. S

SCOOTER İÇİN KASK ÖNERİSİ

siperli alırım zaten kulak ve yüzümüde kapamam gerek.
  4. S

araştırdım yarım kasklarıda hoşuma gitmedi motorculardaki meblağlarıda yüksek.
  5. S

İyi akşamlar Elektrikli scooter aldım ve kaska ihtiyacım var . Önerisi olan var mı ? Yarım kask almayı düşünüyorum özellikle rüzgar baya kulağımı rahatsız ediyor.
  6. S

ÇİLEKLİ ORALET markası

Teşekkürler hocam.
  7. S

ÇİLEKLİ ORALET markası

Arkadaşlar bu kahvehanelerde içtiğimiz çilekli oraletin bi markası, bi adı ,bi link var mı yardımcı olursanız sevinirim.
  8. S

❌İndirim Bitti! Windows 10 Pro dijital lisans 2TL

ne zamana kadar kullanılması gerekiyor
  9. S

GLORİOUS MODEL D 2 PRO wireless LAG SORUNU

Arkadaşlar ben oyun oynarken veya masaüstünde iken yeni aldığım mouseyi 20 dk filan kullandıktan sonra mouseda laglanmalar oluyor . ama sarja takınca o laglanma geçiyor . Sarj full de olsa bu oluyor. demek istediğim videodaki gibi : Bunu nasıl çözebilirim yardım edin yoksa iade etmeyi düşünüyorum.
  10. S

2k 7-8-9 k civarında monitör önerisi

2k 7-8-9 k civarında monitör önerisi yapabilir misiniz arkadaşlar .
  11. S

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

Oyuncu kulaklığı önerecek varmı 500-1000 arası
  12. S

🔥İndirim Nevresim Takımları 199₺🔥Tek fiyat

hocam indirimler gözükmüyor? sayfaya girince
  13. S

ryzen 5 7500f e soğutucu

Arkadaşlar kasa alacağım r5 7500f için hangisini almalıyım?
  14. S

0x000007b hatası geçmiyor

1 Arkadaşlar merhaba aylardır bu fotoğraftaki hatayı alıyorum bi türlü düzeltemedim ubisoft oyunlarında oluyor sadece . oyunlar orijinal ama böyle sıkıntılar oluyor far cry 4 de gene aynı hatayı aldım. driverlerin eskisinide yenisi indirdim gene tık yok. 2 xbox game pass ile hem ubisofta hemde...
  15. S

Steam, güncelleştirme için 250 MB boş alana ihtiyaç duyuyor.

diğer bigsayara windows yüklemeye çalışmıştım rufus ile birlikte ondan sonra oldu.
Geri