Şu 5070 isteyenlere 9070xt önermekten vazgeçin ya tamam 9070xt daha iyi bir kartta nvidia teknolojisine yetişemiyor amd o yüzden 5 serisi kart almak istiyor insanlar.
bende 7800x3d 5070 var darboğaz yok.
Şu 5070 isteyenlere 9070xt önermekten vazgeçin ya tamam 9070xt daha iyi bir kartta nvidia teknolojisine yetişemiyor amd o yüzden 5 serisi kart almak istiyor insanlar.
Hepsi ikinci el değil bazı parçalar 0 kapalı kutu oluyor ve bütün 2.ellere güven olmuyor bu arkadaşın sattığı ürünlerde hiç sorun olmadı şimdiye kadar o yüzden almak istedim açıkçası parçaları 0 almaya kalksam tek tek toplayınca bile 90k lara geliyor fiyat
Kardeşim arkadaş topladı satıyor bu işi yapıyor bazı parçaların garantisi halen var kutu ve faturalı bir şekilde sadece kasanın hava akışının kötü olduğu söylendi bana da Orda kararsız kaldım.
1775499808
Şöyle ben antalyadayım arkadaş İstanbul’da görüntülü arayıp testlerini yaparken gösterecek...
En uzaktaki ağaçlar hariç fark yok denecek kadar az ama arkadaş 2k damı oynuyor 1080de mi onunda etkisi olabilir 2k da oynuyorsa görüntü güzel geliyordur göze de 1080 de çamurlaşma olabilir.