smithblacksmith isimli üyenin son içerikleri

1. smithblacksmith

Sizce Bu Ülkede Hiç Bişey Yolunda Gidiyor Mu?

Ben bir ilaç firmasında çalışıyorum, yılda 1 kere özel firma denetliyor onu da randevu alıp geliyor. Yani biz hazırız her şeyimiz tamam gelin diyoruz ve öyle geliyorlar, sağlık bakanlığı ise 3 yılda 1 kere filan geliyor o da isterse bazen gelmeyebiliyorlar. Eskiden Savaş AY programları vardı...
  2. smithblacksmith

Sanki birileri bu ülkeye en kalitesiz malzemelerin gelmesini sağlıyor, en kalitesiz insanları alıp en kalitesiz işçiliklerin yapılmasını sağlıyor. Şu görseldeki sorunun çözümü için "indirimli" olarak 3000₺ istendi ( uzun vida çakıp duvara sabitleyecek )
  3. smithblacksmith

Merhaba, Öncelikle böyle bir konu açıp karamsar bir yanımıza değindiğim için özür dilerim ama farklı platformlar kullanmıyorum ve buraya yazmak istedim. 28 yıldır bu ülkede yaşıyorum ve doğduğumdan beri bir çok şey yaşadım fakat nedense son zamanlarda çok saçmalıklar görüyorum. Mesela 0 km...
  4. smithblacksmith

🔥İndirim Okey Klasik 20'li Prezervatif 146 TL

İnşallah bir gün bizlere de kullanmak nasip olur.
  5. smithblacksmith

Anne Babam İçin Telefon

Merhabalar, Babamda LG G6, Annemde Oneplus 5T var. Bu telefonlar çoktan miladını doldurdu ( Annemin OnePlus canavar gibi ama düşünce hoparlör soketi çıkıyor sürekli yaptırıyoruz 😄 ) Her neyse annem mutfakta kullanır, arada bi düşürür Babam abdest alırken cebinde oluyor bazen, bükülmeye...
  6. smithblacksmith

Kablosuz Süpürge Önerileriniz?

Merhabalar, Annem için çöp istasyonlu + mop yapabilen robot süpürge istiyorum ( 15K civarı bütçe ) Aracım için de kolaylıkla keçe halısını süpürebilecek kablosuz süpürge istşyorum, Auhma 16Kpa el süpürgesine baktım ama onlar da çok almıyor sanırım, ben 3 4 tane öyle süpürge almıştım 2 yılda...
  7. smithblacksmith

Mobile Legends Eşleştirme Destek

Takım komple seçim yapınca Exp koridoru kaldı Dyroth alıp 11 1 MVP oldum Efsane V' deyim şimdi. Gerçekten zorlayıcı oluyor ya bi keresinde 45 / 23 kazanırken takım sur verdi durduk yere. Gerçekten şaka gibi
  8. smithblacksmith

Mobile Legends Eşleştirme Destek

Merhaba, Mobile Legends' da sürekli MVP oynayıp takımı yönlendirmeme rağmen kaybediyorum. Bundan önce 8 yıl LOL - Wild Rift oynamış biriyim. Moba oyunlarda toplam +10 yılım vardır zevkine fakat bu artık canımı sıkmaya başladı. Franco bile bile gitti kule altlarında öldü ve hiç küfür falan...
  9. smithblacksmith

2025 Yılında En İyi Navigasyon?

Merhabalar, Bu konu muhakkak açılmıştır fakat benim sormak istediğim farklı; İş çıkışı arkadaşlarla Hadımköy' den Beylikdüzü' ne halı sahaya gidecektik, arkadaşlar köy yollarından trafiksiz bir şekilde 40 dk gibi bir sürede vardılar, biz 1 Buçuk saatte gittik navigasyona uyarak :) Mesela...
  10. smithblacksmith

İngilizce Öğretmenliği İçin Laptop Önerisi

Merhabalar, Arkadaşlar bir tanıdık kızına laptop alacakmış; İngilizce öğretmeni, oyun oynanmayacak, sunum filan yapılacak, hafif olması iyi olur taşıma açısından sonuçta hanımefendi kullanacak. Bütçe 30.000 TL taksitli olacak ama 15-20.000 TL civarlarında olursa daha iyi olur. 3-4 Öneri...
  11. smithblacksmith

Bannerlord Gelişemiyorum Para Kasamıyorum

Harmony filan var, xorberax çalışıyor dismember çalışmıyor.
  12. smithblacksmith

Hangi modlar mesela? Bir de dismemberment modu yükledim, kuzende çalışıyor aynı ayarlar aynı şekilde yükledim bende çalışmıyor.
  13. smithblacksmith

Hepsini yapıyorum ama çok sıkıcı
  14. smithblacksmith

Merhaba, Bannerlord' da daha önce hileli oynardım şimdi hilesiz bişeyler yapmaya çalışıyorum. Oyun başında sayılırım ama hiç bir şey yapamıyorum, gold kasamıyorum, yeteneklerim gelişmiyor onca şeye rağmen. Bana yardım edin lütfen.
  15. smithblacksmith

Bannerlord Co-op ya da Online?

Merhaba, Arkadaşımla Bannerlord oynamak istiyorum ama kendi dizdiğim silahlarımla ve kendi askerlerimle, Örneğin arkadaşımla ortak derebeyi ya da kral olalım beraber fethedelim. Nasıl yapılır bu?
Geri