SmokeR6 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yks Sonuçları Geldi Ne Yapcam

sağolun hocam valla karar verdim bilgisayara programcılığı yazıcam güzel bir yerde gazi fln oradan olursa dgs olmazsa yapıcak bişi yok
  2. S

o zaman bilgisayar programcılığı yazıyorum
  3. S

hocam o şans keşke bendede olsaydı malesef 1784627314 ne yapiyim o zaman mezuna mı bırakim
  4. S

işte hiç çalışmayınca batırmışım
  5. S

sizin sıralamanız nedir hocam 1784620892 orası öyle de gerçekçi düşününce yapabileceğimi sanmıyorum dgs en aznından tyt gibi ayt sevmiyorum tytde 70 net yapmışım aytde 8 net
  6. S

mezun işide sıkıntı gibi irademe güvenmiyorum çalışmassam mezuna kalıp kaybedince daha çok sıkıntı olucak en azından bp gidersem meslek elimde olur diyordum 1784620579 işletme okumam ya hocam sizce dgs nasıldı ve 2 yıllık gidilir mi dgs için
  7. S

eyw sizce ne yapmalıyım
  8. S

yksye çalışmadım hiç sonuçlarm ben 200 civarı gelir diyordum 400k sıralama yaomışım sayısalda bilgisayar programcılığı düşünüyorum sizce gidilir mi dgsden giderim diyorum seneye kalmayı pek düşünmüyorumda
  9. S

16 yaşımdayım boyum uzarmı? 164 üm

yok be şundanda bulamadım yağsız süt aldım yerine görsel budur (reklam fln yoktur ha)
  10. S

Burada kaç kilogram var? (SSli)

bir ciklet kazandın
  11. S

umarım uzarım dayılarım orta boylu teyzemde halalarım orta boyun biraz üstü büyükbabam uzun kuzenlerim baba tarafı hepsi uzun benden 1-2 yaş büyük kız kuzenim 175 7-8 yaş büyük kız kuzenim 183 yine o yaşlarda erkek kuzenim 185 diğerlerini saymicam onlar zaten benden yaşça küçük anne tarafı kısa...
  12. S

anladım sağolun sizede saçma gelebilir ama bişi daha sorucağım bu sütlerin vitamli halelri varmış sanırım şokta vb. marketlerde görüyordum sizce o daha iyi olurmu
  13. S

anlamadım?nasıl yani
  14. S

son 1 yılda uzamam durdu 1 yıl önce 1 yılda nerdeyse 10cm uzamıştıım son 1 yıldır 3cm anca var yada yok 1723453160 market sütleri zararlıymış bi etkisi yokmuş doğru mu
  15. S

siz anlıyormusunuz böyle şeylerden? anlıyorsanız sizce ne kadar uzarım antremanlara başlicam
Geri