sizin sıralamanız nedir hocam
1784620892
orası öyle de gerçekçi düşününce yapabileceğimi sanmıyorum dgs en aznından tyt gibi ayt sevmiyorum tytde 70 net yapmışım aytde 8 net
mezun işide sıkıntı gibi irademe güvenmiyorum çalışmassam mezuna kalıp kaybedince daha çok sıkıntı olucak en azından bp gidersem meslek elimde olur diyordum
1784620579
işletme okumam ya hocam sizce dgs nasıldı ve 2 yıllık gidilir mi dgs için
yksye çalışmadım hiç sonuçlarm ben 200 civarı gelir diyordum 400k sıralama yaomışım sayısalda bilgisayar programcılığı düşünüyorum sizce gidilir mi dgsden giderim diyorum seneye kalmayı pek düşünmüyorumda
umarım uzarım dayılarım orta boylu teyzemde halalarım orta boyun biraz üstü büyükbabam uzun kuzenlerim baba tarafı hepsi uzun benden 1-2 yaş büyük kız kuzenim 175 7-8 yaş büyük kız kuzenim 183 yine o yaşlarda erkek kuzenim 185 diğerlerini saymicam onlar zaten benden yaşça küçük anne tarafı kısa...
anladım sağolun sizede saçma gelebilir ama bişi daha sorucağım bu sütlerin vitamli halelri varmış sanırım şokta vb. marketlerde görüyordum sizce o daha iyi olurmu
son 1 yılda uzamam durdu 1 yıl önce 1 yılda nerdeyse 10cm uzamıştıım son 1 yıldır 3cm anca var yada yok
1723453160
market sütleri zararlıymış bi etkisi yokmuş doğru mu