smoon isimli üyenin son içerikleri

1. S

Instagram güncelleme

Merhaba , Instagramda son görülme , aktiflik gibi özelliklerden yararlanamıyorum sanırım sürümüm eski , mesaj yanıtlamada da sorunlar yaşıyorum nasıl güncelleyebilirim?
  2. S

Erkek bol pantolon önerisi

Hocam güzel ama bu günlük giyime pek gidermi bilmem okulda falan
  3. S

max 700 tl
  4. S

Merhaba pantolon almak istiyorum fakat pek hakim değilim , istediğim bol şık duran bir pantolon ve altına giyebileceğim bir ayakkabı
  5. S

Epic games ödülü çekme?

Sürekli oynuyorum zaten
  6. S

Epic games ödülü çekme?

tamam nasıl alacağım
  7. S

Epic games ödülü çekme?

Merhabalar görseldeki epic games hediyesini nasıl çekebilirim?
  8. S

Bluetooth kulaklık önerisi

Merhabalar , kasım ayına özel indirimler gelmişken bluetooth kulak içi kulaklık arayışındayım indirimli birşeyler arıyorum yardımcı olurmusunuz. 500 tl bütçem var
  9. S

Oyun tekrarını indirme

Merhabalar , aldığım oyun tekrarını nasıl videoya dönüştüreceğim elimde dosya olarak duruyor.
  10. S

Samsung Galaxy A54 alınır mı?

Çok oyun oynayan biri değilim Sadece pes ve onun gibi oyunlar onyarım whatsapp instagram ve youtube kullanırım
  11. S

Samsung Galaxy A54 alınır mı?

Merhabalar, Samsung galaxy a54 telefonunu almayı düşünüyorum , tavsiye verebilecek varmı iyi ve kötü yönlerine dair ya da başka bir model veya marka alınır mı??
  12. S

15 bin TL'ye telefon tavsiyesi

Merhaba 10-15k arası bütçeye telefon önerileri nelerdir? Birkaç model baktım. Samsung Galaxy A52s. Samsung Galaxy A54. Xiaomi Note 10 Pro.
  13. S

Geçmeyen sivilceler?

görünmedim
  14. S

Geçmeyen sivilceler?

Merhabalar , Karma bir cildim var burnum çok yağlı ve alt yanaklarımda geçmeyen sönük sivilceler var ve arada burnumun çevresinde iltihaplı acılı sivilceler çıkıyor bunun için krem vb. bakım ürünü önerebilir misiniz??
  15. S

Klavyemin RGB si bozuluyor

nasıl sıfırlayacağım
Geri