smoulderhoulder isimli üyenin son içerikleri

1. S

Beyaz Kasa Hazır Sistem Önerisi

35-40k arası bütçeye beyaz hazır sistem veya yükseltmeye elverişli sistem önerisi lazım. Arkadaşım için açtım konuyu DDR5 sistem istiyor. İşlemci Tercihi: AMD Ekran Kartı Tercihi: Nvidia
  2. S

Çözüldü✓ DDR5 Anakart Önerisi

o zaman ikisini beraber almam daha mantıklı olur teşekkürler hocam
  3. S

Patriot Venom almayı düşünüyorum ram için elimdeki kasaya ATX anakart uyar mı bilmiyorum gamegarajdan alırken özelleştirmelerde sadece m-atx vardı hocam internette uyumlu olduğunu okudum ama emin değilim ve Elimdeki işlemci ile uyumlu olur mu
  4. S

Ekran kartı: 4060ti 16GB İşlemci: Ryzen 7 5700x Kasa: Cougar MX410 Mesh-G RGB ATX anakart girer mi bilmiyorum Şuan MSI B450M-A PRO MAX 2 kullanıyorum hem DDR5'e geçmek istiyorum ayriyeten ekstra m.2 slotu ve Wifi desteği gerekli ilerde (minimum 1 sene sonra) ryzen 7 7800x3d ile değiştireceğim...
  5. S

35-40k Bütçeye hazır kasa önerisi

sonradan yükseltmeye elverişli bir anakartı olsa sistemlerin daha güzel olur hocam 2x m.2 şart
  6. S

farketmez hocam
  7. S

Vadesiz taksit imkanı olan hazır DDR5 kasa önerileri atabilir misiniz? (Özellikle fırsat kasalar) Ekran Kartı markası NVIDIA olursa güzel olur. İşlemci markası fark etmez, fiyat performans ürünü daha makul olur.
  8. S

Çözüldü✓ Dükkan için APU Sistem

Cevaplayıp yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Arkadaşım dükkan için, bakıyor zaten attıklarınız işini görür onun.
  9. S

Stüdyo/Ev kulaklık tavsiyesi

Geç olmuş biraz ana yine yazayım 2. El Bayerdynamic veya Audio Technica tercih edebilirsiniz işinizi görür daha uygun fiyatlı bir şey arayanlar için de Superlux HD681 öneririm (Mümkünse Behringer'e bulaşmayın kulaklıkta)
  10. S

Çözüldü✓ Dükkan için APU Sistem

Dükkan için lazım bütçe 7000tl google gibi basit işler için yeterli bir sistem lazım
  11. S

20-30k arası Gaming öneri varmı?

https://www.gamegaraj.com/urun/matrix-5a/ Ben bundan aldım ekran kartını 16gb yaptım ssd 1tb ram 32 işlemcş hava soğutucu falan hepsi birlikte 30k tuttu
  12. S

Blue Switch Klavye önerisi

1500-2000 TL aralığında Blue switch klavye arıyorum bilek desteği olsa çok iyş İ olur
Geri