smtgnysu isimli üyenin son içerikleri

1. S

17-18K Laptop Önerisi Ağustos 2023

Hocam acer pek tavsiye edilmiyor ama soğutma sistemi vasat diye duymuştum.
  2. S

17-18K Laptop Önerisi Ağustos 2023

Beyler Max 17-18K gaming laptop önerisi
  3. S

Banggooddan RK68 alınır mı?

Hocam kargo ile beraber indirimli şekilde 1337 TL güvenilir ve orjinal midir?
  4. S

Banggooddan RK68 alınır mı?

https://tr.banggood.com/Royal-Kludge-RK68-or-RK855-Mechanical-Keyboard-68-Keys-RK-Switch-Hot-Swappable-Dual-Mode-Wireless-bluetooth-5_1-Type-C-Wired-RGB-Backlit-RK68-Gaming-Keyboard-p-1990639.html?gmcCountry=TR&currency=TRY&cur_warehouse=CN&createTmp=1&ID=6287830515631 Arkadaşlar bu klavyeyi...
  5. S

Yardım Yeni aldığım ssd ye windows kurduğumda boot etmiyor

Ssd 2 üzerinden başlatıyordur bilgisayarı sen onu biostan ayarlaman lazım
  6. S

yazda ne yapabililrim?

https://1milyonistihdam.hmb.gov.tr/ Bu sayfaya kaydolarak yazılım öğrenebilirsin
  7. S

Yardım Minecraft Sunucusu Başlamıyor

Arkadaşlar ilk defa forge tabanlı modlu bir sunucu açtım ve aşağıdaki gibi bir crash alıyorum çözümü nedir acaba? [Pterodactyl Daemon]: Checking server disk space usage, this could take a few seconds... [Pterodactyl Daemon]: Updating process configuration files... [Pterodactyl Daemon]...
  8. S

7000 TL bütçe ile bu sistem nasıl sizce

Peki önerdiğin bi sistem var mı 7000 TL civarına çok zor çünkü
  9. S

Önerdiğin bi sistem var mı yada bunların içinden değiştireceğin bi parça 1659384245 linki var mı rica etsem atabilir misin
  10. S

Süper Lig 2022/23 Şampiyonu Hangi Takım Olur

Çünkü nokta atışı transferler yapıyoruz Ali Koç gibi 10 Tane saçma transfer yapıp Şampiyonlar Ligi'nden elenmiyoruz Seferovic gibi bi oyun kurucu forvet çok işimizi görecek dünde kanıtlı bi şekilde gördük zaten 2 asist yaptı
  11. S

Dizüstü mu masaüstü mü alayım?

Masaüstü daha performanslı ama üniversitede kullanacağın için dizüstü almalısın
  12. S

Bu m2 ssd pcme uygunmu

Asus bu model için M2 SSD takılabiliyor diyor
  13. S

Ssd aldıktan sonra windows gidermi daha önce format atmıştım gitmemisti

Gider tabii ki Hard disk içine kurulu olduğu için
  14. S

Süper Lig 2022/23 Şampiyonu Hangi Takım Olur

Galatasaray olur
  15. S

Kasa:MSI Mag Forge 100R Anakart: MSI B450 M Pro Max İşlemci:AMD Ryzen 5600 G Ram: Corsair Vengeance RGB Pro 2×8 16 GB 3200 MHZ PSU ve SSD bende var. Sizce bu sistem 7000 TL bütçe ile nasıl?
Geri