smtyrdm isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Iphone 17 Pro 103.949 TL

Satıcı gürgençler resmi apple satıcısı garanti appledır.
  2. S

Sahip Olduğum Sistemim Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar hayırlı forumlar ben Samet. Özenle topladığım sistemi satmak istiyorum fakat fiyat olarak kafamda bir türlü bir fiyat belirleyemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Neredeyse sistemin bütün parçalarının garantisi aktif devam ediyor. Anakart: Msi x870e Edge ti (1 buçuk seneden...
  3. S

🔥İndirim Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 2.692,22tl

Hocam 60 klavyeleri hiç sevemedim kullanışlı bulmuyorum. Ama fiyat olarak ucuz alinabilirdi. Elinizde varken bilemedim. Kalite olarak aulanin klavyeleri de güzel çünkü.
  4. S

Hocam diğer arkadaşın dediği Beast R75 He PRO sizin isteğinize daha uygun gibi. O da manyetik rapid trigger ve basım aralığı ayarı falan hepsi var. F tuşları ve esc de var ama Türkçesi var mı araştırmak lazim. Aula daha klasik mekanik klavye switchleri güzel internetten sesini falan...
  5. S

Linke girip bakma huyları yok ki insanların detay okuma gibi bi özelliğimiz malesef yok. Hayır fotoğraf bile TKL.
  6. S

🔥İndirim NZXT N9 Z890 8.799,00 TL

Elimde x870e msi edge var. Ryzen 9 7950x3d var. ben bu anakartı aldım bu anakarta 270k plus alıp elimdekileri satsam daha iyi değil mi kâr ettirmez mi :D
  7. S

❌İndirim Bitti! 240 TL - Tutku Erkek Penye Havlu Bel Boxer Siyah Renk - 8 Adet

Arkadaşlar firma ile iletişime geçtim. Firma diyorki biz "166 adet" ürün için böyle bir kampanya açtık. 166 adet olarak da hepsiburada teyit ediyor diyo. Ama Bu kampanyalı satış için 520 adet satış oldu diyor. Sistemde loglara baktılar evet haklısınız dediler ama bu ürünleri göndermezseniz...
  8. S

Ben de teslim aldim 1 adet geldi 8 adet yerine ahdhshhshhd
  9. S

Sadece large bedeninde var suan arkadaslar ben 2 set aldim
  10. S

🔥İndirim Nivea Men Deodorant Black 88₺🔥

Nvidia men ilk defa böyle bisey duydum diye geldim. Niveaymis shdjjsjsjjzjz
  11. S

🔥İndirim Proteinocean Choconella 2x300g 358tl

Eyvallah hocam 4 tane aldım ben. Tett ile skt birbirinden farkli şeyler. Doğru muhafaza edilirse çok uzun süre daha kullanılır.
  12. S

🔥İndirim NZXT N9 Z890 Anakart 11000tl

Ryzen 9 7950x3d ve msi x870e edge ti var elimde. Onlari satıp 270k plus ve bu anakarta gecsem nasil olur ?
  13. S

🔥İndirim Züber Yiyecek İçecekte 1.500'e 500 TL İndirim!!! (Yenilendi)

Amazondaki 1 alana bir bedava tekrar gelse de stok yapsak :D 180 tl ye geliyodu tanesi çok iyiydi
  14. S

❌İndirim Bitti! Goodram 512 GB M.2 SSD 1700 Lira

Se Sepete eklemeyi denediniz mi ? Eklenmiyor direkt stok uyarisi veriyodu siz açtığınızda da sadece mağazalarda yaziyor.
  15. S

🔥İndirim Uniqamp ® Ergo™ Ultra Hafif Ergonomik Katlanır Kamp Sandalyesi 649 TL

Eyvallah hocam biraz önce inceliyodum. Acaba kupon falan var mıdır derken sen paylaştın 2 tane çektim adamsın :D
Geri