arkadaşlar sözleşmeyi değiştirme derken şuanki olduğum kulup bana 3 sene daha uzatma teklifi verdi onu 3 değilde 2 veya 1 e düşürme var mı fifa da var dı
Kasanın kablolamasını yaptım ama bu plastik kelepçeler ile yaptım tabi üstüne çok abanmadım ama sıkıyoruz ya bunlar uzun süre sonra kabloların kopmasına sebep olurmu çok sıkmadım birde o cpu güç kablosu kısa olduğu için çapraz geçiyor onu önlemenin yolu varmıdır
arkadaşlar televizyondan sadece wifi ye giricem bana max 350 tl bütçe ile dandik de olsa tak çalışıtır bir adaptör öneriniz var mı? sadece youtubede 1080p video oynatsın yeter
1730651986
bu arada usb girişli olucak
arkadaşlar ekran kartı fanım boşta 26 derece kullanımıda düşük ama %100 de çalışıyor sonra 15-20 dk sonra kendiliğinden düzeliyo sonra tekrar oluyo msı ufterburnerdan fan ayarlamasını yaptım ama hiç değişmiyor bile
arkadaşlar h610m k-d4 anakartım var şuan 12400f kullanıyorum rtx 3070 im olduğu için 13400f daha güzel performans göstercektir bu anakartta sıkıntı yaşatırmı bios güncellerim sıkıntı deil
arkadaşlar şu ürünü alcam kapıma gelene kadar vergilerde içinde kaç tl olr https://tr.aliexpress.com/item/1005005005779913.html
1724503484
ama ordaki beyaz olanı alacam 271 tl olanı sağ büyük fanı
ben bi araştırayım servisi ararım olmadı biraz daha gezicem yarın çıkma var mı diye bilgisayarcıları gezcem olmadı son çare bu
1724433437
e n düşük 8k ya çalışanı var knk
1724433458
servise nereden ulaşabilirim
Arkadaşlar bende zzotac rtx 3070 twin edge beyaz olanı var bi tane fanı gitti sağdaki büyük olan değişmesi gerekiyo sadece aliexprees de var ben türkiyeden almak istiyorum internette bulamadım bu ürünü nasıl alabilirim 2.el de olur orjinal se ama baktım her yere 2-3 adet pc ci yede sordum yok...
arkadaşlar win 7 için olanını 8 için olanını 10 için bile olanını indirdim kruluyo ama tam çalışmıyo görüntü gelmiyo kod 39 hatasını alıyom oda sürücüler ile ilgili bi şey her ieyi denedim uyumluluk ayarlarını win7ye falen almayı