SN0GG3R isimli üyenin son içerikleri

1. S

Turkcell Pasaj güvenilir mi

merhaba acaba ürünü aldınmı bende buds 3 pro alacağımda aklımda soru işareti kaldı terminal iletişim turkcell satıcıda
  2. S

Pasaj ve Terminal İletişim güvenilir mi?

Sizce bu ürünü buradan alsam sıkıntı olur mu? Hani Buds 3 Pro'lar ilk çıktığında sıkıntılı olmuştu sonra toplatılmıştı falan ya eski cihaz değildir değil mi ya da teşhir ürünü VSR değildir değil mi...
  3. S

Garantiye nasıl yollarım Logitech

Fatura elimde yok ama faturanın yazıldığı kişi telefon numarası alım tarihi vsr var onlar yeterli olur mu
  4. S

Samsung buds 3 vs buds 3pro

tab s10+ ve s24 cihazları var 1738423222 buds 3 mü pro mu
  5. S

Samsung buds 3 vs buds 3pro

Merhaba, Genel olarak kulağımda ekzama oldupu için uzun süredir kulak içi kulaklık kullanmıyordum şu an herhangi bir sıkıntı yok kulağımda. Ve önceden kaliteli üst segment bir kulaklık kullanmadığım için farkı anlayamıyorum. Önceden 200 TL'ye aldığım dandik bir silikonlu kulak içi kulaklık...
  6. S

Videodaki 2. El G29 un durumu nasıl?

Merhaba 2. El G29 (çok az kullanılmış)alacağım. Amazondan satın almış kendisi. Faturası var, 1.5 yıl garantisi de var. Ürünün video bu: Sizce ürün durumu nasıl dönme sesine göre vsr. 1736369168
  7. S

Hangi Tableti Seçmeliyim s9/s9fe+/s10+

16k verip s9fe+ mı almak mantıklı yoksa bütçeyi arttırıp 21 e s9 almak mı yoksa bütçeyi çok arttırıp 30 a s10 + mı alınmalı Önceliklerim rahat ders çalışıp not alacağım bir ekran sayısal ağırlıklı bir bölümdeyim bol bol matematik işlemleri yapıyorumonun harici oyun çok oynamam max coc a girerim...
  8. S

Steam bakiyemi nasıl nakite çevirebilirim

açtım ilan bu sitede saol umarım talep olur %18 yazdım uygunmudur
  9. S

nerden yapabilirim alıcı bulmak zor olmazmı
  10. S

en az kayıpla nasıl nakite çevirebilirim bynogame de yaklaşık %40 kayıp oluyor
  11. S

Burada benden istenen ney tam anlayamadım

Burada benden istedeği ney kabul etmessem sıkıntı olur mu
  12. S

Gıbırnet ve millenicom hangisini tercih etmeliyim ?

Yeni firma galiba millenicom dan çok şikayet eden arkadaşım var ama sorun çıkar mı
  13. S

Gıbırnet ve millenicom hangisini tercih etmeliyim ?

Merhabalar gıbırnet ve millenicom bana 63 mbps alacağımı söylüyor hangisini tercih etmeliyim kullanan var mı yada başka öneriniz var mı ?
  14. S

16 gb ram mhz sorunu

Tamam peki 3066 olan bozuk olabilirmi 3200 olmuyor çünki
  15. S

16 gb ram mhz sorunu

Sonda dediği gibi pc açılmıyor şuan 1606811163 Duel kit
Geri