dostlar türkiyeden kart almaya kalktıgımda 1200tl altında düzgün bi kart yok. çinden rx 570 almak mantıklımı . bi sorun çıkarmı satın alan türklerin yorumlarına baktım sorun yaşayan görmedim
bilgisayar dünden beri 2-3 saat aralıklarla kendini resetlemeye başladı. sonra 10 15 dakka geç acılmaya başladı anlamadım. son çarem sanırım sıfırlamak
1589067765
kablolarda sorun yok reis. önceden sorunsuzdu ellemedim hiç zaten. pc bi anda böyle oldu
1589067808
pili çıkardığımda olası bi...
hayır malesef sadece tek hdd
1589067505
hazır casper masaüstü almıştım. onun anakartı marka yazmıyo . pc den baktığımda casper bilişim sistemleri yazıyor
denedim kardeşim ama malesef siyah ekran kalıyo 10 15 dakka bekledim olmadı
1589067261
siyah ekrandayken hepsini denedim olmuyor. D ye onemli şeyleri attım sıfırlayamam :(
reis bilgisayarın power tuşuna basıyorum 5-10 dakika siyah ekran. sonra bi anda yükleniyor yazısı cıkıyo masaüstüne atıyo beni
1589065750
evet reis bende daha önceden hep öyle atıyodum. ama bu sefer oraya giremiyorum çünkü o ekranı göstermeden direk masaüstüne atıyo
beyler bilgisayar aşırı yavaşladı 5-10 dakikada açılıyo format atmak istiyorum fakat direk masaüstü geliyo boot menüye giremiyorum. nasıl halledebilirim *
beyler bilgisayara bugün bişey oldu 5 10 dakkada açılıyo direk masaüstü açılıyo format atmak istiyorum ama anakart ekranı gelmiyo boot menüye giremiyorum nasıl halledebilirim ??
şuan yaşadığım yerde yeni bir eve taşınıyorum ve orda alt yapı yokmuş internet çekmiyo ve 4-5 ayı bulabilirmiş idarelik bişey bulmam gerekiyodu buna rastladım