discorda normal olarak ekrarn yayınca ses gidiyor ama ekran 1 i yayınca karşı taraf ne oyunun ne de arkadai spotifyın sesini alabiliyor nasıl çözebilirim bu sorunu
Arkadaşlar dün akşam god of warı bitirdim ve sildim ondan sonra pc yi kapadım felan bugün normalde esktrem ayarlarda 60 fps sabit aldığım forzada 3-4 saniyelik droplar yedim her 10 saniyede felan sonra witcher 3 gireyim dedim normalde ayarları fule çeksem bile kasmayan oyun donuyor veya...
Bundan 1-2 gün önce pc de hiçbir sorun yoktu ama bu 2 günde çok garip şeyler oluyor pc açılırken hesap adı yazar ya mesala enes kıyak hoşgeldiniz diye orda bi 30 sny felan bekliyor pc açılınca fare imleci sürekli yükleniyor işaretinde operaya girince 3 saniye felan donuyor pc çöküyor gibi ses...
Arkadaşlar steamdan God of war indiridm dün gece bu sabah açtığımda durduruldu hatası veriyor dosyaları da kontorl ettirdim sorun yok diyor ne yapmam lazım
arkadaşalar yeni bir pc aldım ama mesela steamı açmaya çalıştığımda fare kafayı yiyor pencerenin dışına çıkaramıyorum fareyi bastığım yer değil başka yere basıyor ne yapmam lazım sinir oldum oyun indiricem oynuyamıyorum