snapshooter isimli üyenin son içerikleri

1. S

7500-8000₺ 24'' Monitör Önerisi

Hayırlı olsun, kısa süredir kullanıyorsunuz sanırım ama memnun musunuz bende aynı pivot ekranlı sürekli oyun oynamadığım ama oynadığımda da iyi olabilecek ve özellikle renkleri canlı soluk olmayacak monitör bakıyorum film vs için
  2. S

7500-8000₺ 24'' Monitör Önerisi

@Sllent herhangi bir monitör alabildiniz mi?
  3. S

5k-10k arasında monitör önerisi

Mühendisim, LAPTOBUM bu laptopa sahibim. Çizim programlarım da var [nadiren] (netcad, ArcMap gibi), akşamları oyunum da var (CS2, LoL, ageof4 gibi) 2'si için düşünüyorum, renkleri soluk olmayan pivot olan ve 200 Hz altı olmayan monitör arıyorum. Legion 25-10 24.5'yı öneriyorlar fakat renkleri...
  4. S

Ryzen işlemci vs İntel işlemci

hocam 41 150 ye bunu çektim ne diyorsunuz, sizden de h.o - g.o yorumu alabilir miyim
  5. S

Acer Nitro 16 AN16-41 / ho mu go mu ve öneriler

daha kargo vs olmadı hocam öneriniz var mı alternatif onlara bakayım iptal ederim en kötü
  6. S

fiyat 41.150'ye aldım hocalarım orda ki fiyat asıl fiyat değil
  7. S

arkadaşlar h.o mu g.o mu ne diyorsunuz daha yorumların arasında kayboldum bunu aldım, önerileriniz var mı ilk geldiği zaman için
  8. S

hocam sizi yakalamışken bir soru daha sormak istiyorum şuan aktif monster kullanıcısıyım (a7 7.2 2018de aldım) hani az çok teknik servisiydi vs. kullandım bildiğim marka, sesi fanı sorun yaşattı onlarda aklımda HP ile alakalı çok bilgim yok eski zamanlarından kötü kalmış aklımızda MONSTER ve...
  9. S

verdiğiniz öneriler için teşekkürler hocalarım verdiğim fiyat aralığında bakmaya devam ediyorum şuan için hem fiyat performans olarak hemde belirttiğiniz işlemci olarak alternatif şunu gözüme kestirdim HP VİCTUS S0047NT önerir misiniz @MrCodeX hocam gömülü yapay zeka için bakmam gereken bir...
  10. S

hocam genel olarak msı asus bakıyorum o zaman ağırlığı asusa vermeliyim sanırım amd işlemci kaynaklı, peki intelde şuan aktif 12650 görüyorum yaklaşık değer olarak hangi amd işlemcili laptoplar işimi görebilir saydığınız özellikleri bana verebilir bu 1. sorum 2. olarak 4050 60 70 arasında hem...
  11. S

Arkadaşlar selamlar Autocad Netcad Civil3d ve yeni cod mw3 fc24 tarzı oyunlar için laptop alacağım fakat ryzen ve intel işlemciler arasında kalıyorum bütçe olarak 30000 50000 arası düşünüyorum makas biraz açık ama önerileri her şekilde dikkate alacağım çok bilgim yok yardımcı olursanız çok...
  12. S

AutoCad ve Oyunlar için Laptop Önerisi

Arkadaşlar selamlar, Başlıkta yazdığım gibi hem bu programları gerçekten rahat kullanacağım, hemde rahatça oyun oynayacağım en uçurum warzone olur muhtemelen laptop arıyorum. Lütfen masaüstü diye belirtmeyin, masaüstü ihtiyacım yok. Laptop almam gerekir fiyat olarak 40 50 geçmeden uygun...
Geri