Geçen bir dalga dümen dönmüştü
Yine böyle bir televizyonu monitör olarak kullanabilir miyim diye sormuştu bir vatandaş.
Cevap da şöyle bişeydi:
144hz i her yerde kullanamazsın, oyunlarda yine 60hz olur felan diyodu.
Bunda da aynı şey mi söz konusu?
Kakam yeri geldiğinde bunu masaya koyacam oyun oynayacam yeri geldiğinde de ters çevirip açıcam filmimi 3 metre ilerde yatağıma uzanıcam film izleyecem. Olmaz mı? Bana lazım olan sadece oyunlarda 144hz verebilmesi
https://app.hb.biz/GbU944hXYvDN
Arkadaşlar satıcıya soru sorulmuyor maalesef. Şimdi bu televizyonu alsam, masaüstü bilgisayarıma monitör olarak kullansam bana hdmi üzerinden 144hz i verir mi?
Not:
Fazla oyun oynayan biri değilim. Genelde film dizi izlerim.
Arkadaşlar ürün cidden abartılacak kadar iyi ve kaliteli şarjı da orta kullanımda 18 saati çok rahat görüyor. Ürün ilk çıktığında yurt dışından 150 Euro'ya almıştık şu anki fiyatını görünce ağlayasım geliyor😂. varya efsane bişey
Not: abartılacak kadar güzel.
Ciddi söylüyorum en az 6 haftadır yeni gelen tarifelerine bakıyorum vodafone ve ttkomun
60gb 550₺ dan aşağı yok ve işin b0k tarafı hepsinde aynı tarifeler aynı fiyata.
1766179439
Ben 6 haftadan beri doğru düzgün hiçbir tarife göremedim
Fatura taahhüdüm 2 ay önce bitti ama sırf adam gibi teklif gelsin diye 2 aydır yüksek fatura ödüyorum. Normalde yılbaşı kampanyaları olurdu ama halen gelmedi. Kafayı yicem artık birilerinin bunlara dur demesi lazım.
Kanka ben araştırmıştım bi ara.
Bu kodların oturumları birden fazla kullanılabilen oturumlar. Yani okullar, adliyeler, vb. Devlet kurumlarına verilenlerden. Bu yüzden bu kadar ucuz. Bizim bunu kullanmamız yasal değilmiş. Ama devlet herhangi bir şekilde takip ceza vs. İçin peşine düşmüyor. Yani...