Hocam akıl vermek gibi olmasın ama Enjoy gibi çok kötü mamaları vermeye devam ederseniz büyük ihtimal böbrek sorunları baş gösterecektir. Özellikle yaş mamayı haftada bir kereden fazla vermemeye dikkat edin derim. British Shorthair ile Scottish Fold kedilerde idrar yolları çok hızlı tıkanıyor...
Lefties de Inditex mağazasıdır. Yeni açıldı. Diğer mağazalardan daha uygun fiyatları var. Black Friday indirimi yapar mı bilmiyorum ama göz atın derim. Zara'yı parfümler için takip edeceğim ben de.
Ara ara takip edin neredeyse 1 senedir indirime giriyor bu renkler. Ben martta pembe almıştım ucuz diye. Yeşili de geçen stok girince aldım. Bu iki rengi takip edin illa yakalarsınız.
Benim gibi teknik bilgisi olmayan ama temel işlevlerdeki farkları merak eden olursa diye foruma kaydetmiş olayım. Ellerim çok büyük olmamasına rağmen Razer Deathadder V3 elime muhteşem oturdu. Tutuş şeklim ile alakalı olabilir. Sanırım benim tutuşum Palm Girp denilen tutuş. Ayrıca tüy gibi...
Bu mouse ile Razer Deathadder V3 kablolu arasında muazzam farklar var mıdır? Ben hep ucuz mouselar aldığım için merak ettim. Büyük ihtimal ikisini de alacağım. Normalde kabloluyu PC başında kablosuzu uzanırken kullanmayı planlıyorum ama çok başarılı ise, elime de oturursa sadece kablosuzu...
https://www.amazon.com.tr/Comply-TW-200-C-Haf%C4%B1zal%C4%B1-Kulakl%C4%B1k-WF-1000XM4/dp/B093DF48T4/ref=sr_1_4?qid=1692108385&refinements=p_89%3AComply&s=electronics&sr=1-4
Bu sanırım.
Özellikleri aynıysa kesinlikle alınır. Ben çok memnunum cihazdan. Ne dalgalanma oluyor ne kayıp. Rekabetçi oyun oynayan biri değilim yalnız. Belki orada ping olarak fark eder.
Ben genelde 42 giyiyorum. Bunda da 42 tam oturdu. Bence kendi numaranıza gitmeniz daha doğru olur.
Evet renkleri farklı aynı model olduğu için paylaştım.