snop02 isimli üyenin son içerikleri

1. snop02

Yurt Dışın Alışveriş Tamamen Bitti mi?

6 subat ta yurtdışı alısveriş faslı kapandı. toplu igne alsan bile vergiye tabi.. yurtdısında arkadasın varsa veya cift vatavdas bir arkadasın varsa o getirebilir anca..
  2. snop02

link ver bakalım: fiyatının 2 katı kargo cıkar her durumda.. desi ve agırlık hesaplarlar...
  3. snop02

Kasa hacim olarak buyuk alsan bile 2x kargo cıkar. 2014 te benim kasada TR de yoktu gittim BG den aldım.
  4. snop02

🟠Microsoft Edge'i Kaldırma Yöntemi🟠

walla hocam oyun vs ile işim yok, istedigim gibi, evirip ceviriyorum windows u, hatta simdede "pusurOS" modunda script yaptım onunla ugrasıyorum 26h1, uuptan indirme>uup driver enjekte>ps1 script ile temizlik> 300 civarı ntlite modunda ayarları system,software,ntuser. kovanlara enjekte> tum...
  5. snop02

iso modlarken ilk kaldırdıgımdır kendileri 1-edge, 2-ondrive, 3-bitlocker bunlar olmazsa, olmazlarım, anayasa ilk3 madde:giggle:
  6. snop02

tekrardan kurmaması için kesin yontem offline modlamanız gerek. uuptan iso indirme asamasında silersen gelmez,winsxs içine uup almadıgı için guncelleme olsa dahi kok dosyalar olmayınca kuramaz/guncelleyemez.. burada acıklamıstım zaten...
  7. snop02

Free!!!! EaseUS Data Recovery Wizard (1 yıllık lisans)

işini gorduyse ne mutlu(y)
  8. snop02

RAM fiyatları sizce ne zaman normale döner?

yapay varken zor
  9. snop02

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 17e 256GB Siyah 50.999 TL

Burasu TURKIYE ve: diyoruz...
  10. snop02

macOS (Hackintosh) uyumlu ekran kartları

Bu gunlerde eskı konuları hort yapma moda oldu gibi, yada forum yine salıdırı yedi.
  11. snop02

Yurtdışından Nasıl Ürün Alabilirim?

Cift vatandas bir arkadasın varsa eu dan aldır, ona gelsin. oda gidince sana getirir. baska turlu artılk vergisiz zannedersem 6 subatta mı ne yurtdısı alısveriş kapandı.
  12. snop02

Öneri Gigabyte GS27QA 27" Alınır Mı?

aralarında fark varmı kavis ile acaba? biri qa digeri qc zannedersem
  13. snop02

Öneri Gigabyte GS27QA 27" Alınır Mı?

forumlarda gezerken gordum. Alıntı: Ana sayfa üzerindeki yukarıdaki görsele tıklayarak oradaki 350 TL kuponu hesabınıza ekleyip almanızı öneririm.
  14. snop02

W11 geçmelimiyim hangi w11 daha iyi

gelecegi dusunursen guncel olmak istiyorsan w11, 10 destek kesildiginden beri işim olmadı, ki yeni nesil pc lerde firmalar w10 destek vermiyorlar. 25h2 de muhtemelen ekimde yerini 26h a bırakacak. artık 25h ı bile rafa aldım artık desem yeridir. ama herkesin kararı ve dusuncesi farklıdır...
  15. snop02

W11 geçmelimiyim hangi w11 daha iyi

demekki bosta degil, arka planda calısan gereksizleri kaldırman gerek gereksiz ozellikleri ve servisleri kapatman gerek dusurmek istiyorsan. fikrin olussun diye tuketimler, w10, 11 25h2, w1126h1 "bosta" ram tuketimleri:
Geri