snop02 isimli üyenin son içerikleri

1. snop02

🔥İndirim Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

Mak key etkinleştirirken donanım ve onay kimliğini gorsel olarak alın, ileride formattan sonra etkinleştirirken manuel olarak girip etkinleştirirsiniz. Aksi taktirde “ etkinleştirme sınırı aşıldı” hatası alı, etkinleştiremezsiniz.
  2. snop02

pro da ve ofiste tür önemli mak mı?
  3. snop02

Aksama kontrol eserim bakim, piyasadaki frre olarak paylasılan varmı..
  4. snop02

yok suan.. home var.
  5. snop02

hocam bunlar guvenilir siteler + resmi satıcılar... tek sıkıntı, zannedersem paypal odeme alıyorlar.. yıllar once paypal TR DE YASAKLANMADAN ONCE cok kişi buradan alyordu. bunlarda sorun olacagını zannetmem yasayanda duymadım, o zamanlar.. o zamandan beri adamlar hala satıs yapıyor.. ki...
  6. snop02

vatan veya microsoft TR de. (faturalı olmak zorunda. keyin adına fatura. satış vs degil) yurtdısı bakayım.. https://deals.sharewareonsale.com/sales/microsoft-windows-11-pro-7? partner sorgu...
  7. snop02

keyini gir, hata kodu sonuna bak 08/20 ise ara microsoft etkinleştir. 03/60 ise key blacklist ugrasma. retail ise maile ekleseydin..(pc degiştirsende etkinleştirme durumu olurdu buyuk ihtimal)
  8. snop02

iş yeri icin microsoft veya partnerden almalısın, saglam lisans vs ler yetkili degil. ticari unsur oldugu için microsoft avukatlarının denetleme yetkisi var. karar sizin.. bireysel ev için fark etmez..
  9. snop02

kurdugun surum ne? 19/21 vl ise mak ara..
  10. snop02

keylerin hepsi aynı 25 karakter, mac için sadece mac için office etkinleştirme secersin..
  11. snop02

retail atarım istersen ozel yaz..
  12. snop02

365 mail ile abone olabiliyorsun hocam..(key ile duymadım, 19/21 ile ugratıgımız için) 16/19/21 key ile retail veya vl surum.. 1768342547 zor duser, cok cabuk blacklist olur.. ozellikle retail, mak ta sıkıntı olmaz.. bakayım bakim.. edit: retail yok. mak bakmadım. sevmiyorum mak key zaten...
  13. snop02

benim uye oldugum site 1 kullanıcı ve 1 referans sisteminde.. baidu aratsa bircok site cıkar heralde.. referans hakkı olan anca yapabilir(onunda hakkı varsa tabii ki)
Geri