snop02 isimli üyenin son içerikleri

1. snop02

Ssd değiştim windows lisansı gitti ?

daha once hangi surum vardı? pro var diye soylemişşsin konuda, oyle hatırlıyorum. pro kurduguna eminsen ve pro ile etknleştirdiysen, pro kurdugun zaman ssd vs degişiminde gidecegin yol soyledigimdir. pro ise home etkinleştirmez, home ise pro etkinleştirmez. daha once seninpc de home/pro...
  2. snop02

Ssd değiştim windows lisansı gitti ?

daha once oem/retail key ile etkinleştirilmiş ise; eski keyi gir: tel ile etkinleştirme yada baslat/ slui 4 enter gelen ekranda 1-9 arasında gruplar, bu gruplarda 7 rakamlı kodlar var. https://visualsupport.microsoft.com/ gir, talimatlara gore git. kodlarını sıra ile yaz, windows...
  3. snop02

Yardım Asiahorse cosmiq fanlar alınır mı ?

Pat, olay, burada 3 forumda aynı konu gordum. aynı kişimi aceba?🤔
  4. snop02

Windows mavi ekran hatası ilk ne yapmalıyım?

Wallpaper engine, staralback, windhawk vs vs
  5. snop02

Bu sistem alınır mı fikir verebilir misiniz

Aynı ozelliklerine yakın pc yi 32gb yılbası 3+2 pesin fiyata 52k ya aldım. 2.5 ayda bu farklar gidisatın iyiye gitmediğinin işsreti.
  6. snop02

Yeni alınan bilgisayara kurulması gereken her şey nedir?

Sanal makina kurarsan, Windows içine windows, limux kurmaca diyebiliriz. Mesela bir iso modladık bunu ilk sanal da deneriz, her daim format vs atamayız vs., veya 11 yuklu bilgisayarın var, 10 veya limux kullanmak istiyorsun 11için açar kullanır vs. You dan bakabilirsin sanal pc vs diye anlarsın...
  7. snop02

Windows 10 Ürün Anahtarı Yardımı

Hangi surum, yardımcı olayım.
  8. snop02

Windows mavi ekran hatası ilk ne yapmalıyım?

3.part prg vs varsa sil windows ham kalsın, sorun yasayacakmısın gozlemle. Gorsellestirme için 3. part pek kullanmayın shell ve imagereste sorun yasatabilir.
  9. snop02

Yeni alınan bilgisayara kurulması gereken her şey nedir?

Directx, (w10/11 tumlesiktir. Vcruntime 2005-2022.(kesin, oyun için) Rar:7z,winrar. Temizleme: ccleaner,hibit,revo.(kesin) Sanal:wmvare,oacle. Optimasyon:ascare, wisecare vs. (Bellek temizliği vs için, reg duzenleme için iyidir) İso açma:ulraiso,poweriso. Medya oynatma:vlc,gomplayer vs. Zevklet...
  10. snop02

Orijinal Windows 11 Alınır mı?

Walla haklısın dostum, uzun zamandır key takip yapmıyordum. Konu malum oldu. Aksam birkaç arkadas pro istedi 3 oem vardı verdim. Suan sınırlı bakmamda 134 home retail, 80 pro mak var free. Yazık yani fiyatları gorunce.. 1772876714 Bilemiyorum dostum ya, fiyatları gorunce kacasım geliyor walla...
  11. snop02

13k? 😱 Bu ne hocam ya, walla 5/6k diye tahmin ediyordum. İyi bir sistem yukseltilecek bir tutarmış. Daha çok uzuldum simdi.😔
  12. snop02

Ne kadara aldınız? Fiyatlara bakmaya bile korkuyorum bile (ülke maas skalasına göre). Bu saatten sonra gule gule kullanın demekten baska bir sey söylenecek soz yok.. İnsan suna kızıyor; Zamanında crackli w7 leri bile orjinal yaptı bill amca. Diğer taraftan da absürt rakamlara satıyor...
  13. snop02

Ne kadara aldınız bilmiyorum ama, fiyatlarda az biraz degildir yani. Burayı bedelsiz halleder, diğer butçeyle de sisteme yogunlasırdınız. Her turlu yardımcı olurduk, forumun amacı da bu zaten. Saglık olsun, gule gule kullanın..
  14. snop02

benim amacım, dolasma ve bilgilenme adına idi.
  15. snop02

🔑 Windows Pro Lisans Anahtarı Bedava

butun forum alemini besler bu key 😬
Geri