yazdiğim gibi belli bir bütçe yok ilerde net belli olcak en dusuk butceyle ne alabilirim onu oğrenmek istiyorum ama tahmini minimum 25 bekledigim birkac sey daha var onlar olursa 40-42 ye kdr cikarim
Merhabalar,
RTX 4060 Ti 8gb hazır sistem önerisi bekliyorum ddr5 dışında almayı düşünmüyorum alabileceğim en fiyat performans mümkünse ucuz bir hazir sistem önerebilir misiniz? bütce konusunda siz bulunabilcek en indirimli olanlardan önermeniz yeterli bütçem ilerde belli olacak biraz daha üstüne...
Merhabalar,
Yarım saat önce bir konu açıp bulduğum bir sistem hakkinda öneriler almıştım herkes bu fiyata değmez seklinde yorumlamisti bu fiyat bandinda aşağıda belirttiklerime göre birkaç hazir sistem önerebilirseniz sevinirim.
Ekran kartını Nvdia istiyorum Amd kullandim hem hosuma gitmiyor...
Merhaba arkadaslar hazir bir sistem buldum kendim biraz özelleştirdim sonuç bu oldu bence bu haliyle çok iyi sizin düşünceleriniz nedir.
1726565512
Sistemin özelleştirilmemiş hâline bakmak isteyenler için buyurun:
https://www.incehesap.com/falcon-3060-v3-hazir-sistem-fiyati-48808/
1 tb ssd ile birlikte bence 8k eder islemcinin alinabilirligi dusurdugunun farkindayim yani alan kisi de ilerde degistirebilir cok da pahali degil gibi
Kablolarda sorun olmadığını düşünüyorsanız kasadan ramları çıkarıp üfleyerek tozunu alin tekrardan bir takin belki tam oturmamıştır veya tozlanmıştır ramın yuvasına da üflemeyi unutmayın tabii ki.