SnowRain isimli üyenin son içerikleri

1. SnowRain

Yardım Yeni internet için 100 Mbps hız mi? 1000 Mbps hız mi?

en uzun taahhütü hangisi veriyorsa ondan al uzun vadede karlı çıkarsın 100mbps yeter. örnek olarak valorantı 70mbps internetle 1 saatte indirebiliyorum
  2. SnowRain

İnternet hat değerlerim nasıl?

Hattın maksimum değeri atanmış 71mbps fakat bu değeri speedtestte göremezsin 5mbps güvenlik değeri gibi bir şey.
  3. SnowRain

Yardım Servis ssd'ye el koydu :D

Normal, size değişim veya iade raporu verildiyse.
  4. SnowRain

İŞ Bankası Trendyol Yemek 300/200 Kod

Kişiye özel galiba, bende yok.
  5. SnowRain

ETS 2 tekrar başlar mıydınız?

Save silmek mantıksız yeni bir profil oluşturup onun üzerinden oynayın sıkıldığınızda ilk profile döner oynarsınız.
  6. SnowRain

Ex520v bufferbloat yardımı

buradaki şekillendirme grupları büyük ihtimalle ayarlar arasında seri geçiş yapmak için var denemeden emin olamayız. ayar olarak download ve upload hızlarının %80inin yazarak deneyin routerin işlemcisini çok zorluyacağı için büyük ihtimalle downloadta düzgün bir qos olmaz.
  7. SnowRain

Yardım TurkTelekom 500mbit den başka ISS geçmek.

Eğer superonline tt altyapısında 1000 veriyorsa iyi fiyat https://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet/yilin-firsati-1000-mbps-fiber-kampanyasi/1000-mbps
  8. SnowRain

Modem mi yoksa router mi

1764682596 1764682626 Hangi sfp cihazını alacağınıza rehberlere bakarak karar verebilirsiniz.
  9. SnowRain

Modem mi yoksa router mi

evet çalışır. öneri kısmına gelecek olursak eskisi kadar piyasaya bakmadığım için öneride bulunmyacağım bunun için ayrı bir konu açabilirsiniz daha fazla yardım gelir.
  10. SnowRain

Modem mi yoksa router mi

şuan senin kullandığın router oluyor eğer fiber kablo direkmen dağıtıcıya girseydi modem olurdu şuan gpon cihazı modem görevi görüyor. 1764681808 senin alman gereken router Eğer gpon cihazındaki verileri openwrt yüklü bir sfpye aktarabilirsen modemde alabilirsin direk fiber kablo modeme...
  11. SnowRain

Yardım 3500-4000TL civarı monitör

Benq olan VA panel eğer rekabetçi oynuyacaksanız ips almanızı öneririm Attığınız ve attığım monitörlerin hiçbirinde yukarı aşağı yükselik ayarı yok.
  12. SnowRain

Yardım 3500-4000TL civarı monitör

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-gs25f2-24-5-1-ms-full-hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1077404780.html Peşin fiyatına taksit seçenekleri var BIL300TL kuponunu kullanmayı unutmayın eğer paraf kartla alacaksanız uygulamadan kampanyalara katılın ekstra para geliyor.
  13. SnowRain

Araç Numaratör Numaralık 42,9₺ Kargo Ücretsiz Amazon

Park yeri seçerken aklını kullanan birisinin ihtiyacı olmayan eşya.
  14. SnowRain

Yardım Bu M.2 SSD bu şekilde çalışır mı ?

Herhangi bir sorun yaratmaz ancak değiştirmenizi öneririm.
  15. SnowRain

Arkadaşlar yardım edın

Hocam m2 ssd'de donanımsal sıkıntı olabilir verilerinizi yedekleyin demiş, ssd sağlığınız bitmiş büyük ihtimalle. öncelile f1 basıp f10 enter yaptığınızda sistem açılıyor mu? (boot menüsünde ssd en üst sırada olmalı) açılmıyorsa anakarttan m2 ssdyi söküp bakır uçları silgi ile silip geri takmayı...
Geri