Cevaplar için teşekkür ederim abilerim fakat tecrübeniz var diyemi konuşuyorsunuz yoksa yazmak içinmi anlamadım. Siz nasıl yaptınız kac puan aldiniz dershaneye giden varsa yararını görebildinizmi temeliniz nasıldıda neye göre vs.
Herkes için demiyorum.
Bu sene anadolu lisesinde11. sınıfa başlayacağım. Matematik ve fizik derslerim kötü kimya ortalama. Sayısal bölüm seçtim. Okuduğum okulda kötü ve matematik temel de eksikler var. Sizce bu sene dershaneye gitmeli miyim? 9-10. Sınıfta son gün çalışarak 75-80 obp yaptım
hocam peki sıfır hs55 var şuanda elimde servis değişim yaptı sizce hs55i satıp mchose x9 a geçeyimmi internette hs55 yine kırılır çekiniyorum ne kadar fark olur mchose x9 dahamı iyi sizce ses olarak falan
Hocam merhaba bende aynı durumdayım hs55 im kırıldı ve servisten geri geldi bende yine kırılır diye çekiniyorum sizce satıp daha dayanikli olan v9 pro alsammı ayak sesleri ne kadar farkettiriyor çok fazla farkettirmiyorsa önemli değil benim için
Merhaba hocam, öncelikle zaman ayırıp detaylı yazdığınız için teşekkür ederim.
Çevremde Havitin alt modellerini eleştiren birkaç kişi varda malzeme kalitesine kötü diyorlar. H2015 Pro’dan memnun musun Ne kadar süredir, günlük ve ne için kullanıyorsunuz? Üst modelleri gerçekten iyiyse...
Corsair HS55 Wireless kulaklığım vardı. Kafa bandının bağlantı kısmı normal kullanımda çatlayıp kırıldığı için garantiye yolladım. Bugün sıfır ürün göndermişler, bu konuda sorun çıkarmadılar.
Ama yeni gelen de aynı kulaklık olduğu için yine aynı yerden kırılır mı diye düşündüm. Sıfır HS55’i...
https://meyergaming.com/attack-shark-x82-pro-he-hall-effect-rapid-trigger-mekanik-klavye-manyetik-switch
Attack shark olan model
https://www.teknostore.com/aula-f75-mekanik-rgb-tkl-seiya-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-gaming-klavye-desenli-beyaz?
White contour rengini almayı düşünüyorum her...
Bütçem 1500tl (beyaz istememin sebebi kasanın rengi)
machenike gx30 modelini gördüm markadan dolayı biraz çekindim fakat özellikleri vs güzele benziyor çok ağır ve siritacak bir griside yok sizce?
Birde Havit markasının 1200tl bir kulaklığı var onuda dusundum fakat bir arkadasim önceden almis...