Snoww isimli üyenin son içerikleri

1. S

Öneri Yurtdışı iPhone Almak

Çift fiziki singapur 12 pro max aldım 2.el geçen sene çift fiziki olmasının avantajı e simle uğraşmıyıyorsun Ama çift e sim olunca da uğraşma olayları varmı bilmiyorum o konuda bilgisi olan seni bilgilendirsin
  2. S

Üniversite Tercihi İçin Yardım

Tam burslu gelen bilgisayar programcılığı mühendislik değil Eyvallah hocam,hocalarım sağolun ,vakit ayırdığınız için teşekkürler
  3. S

Hocam hepsi burslu geliyor ünilerin Okumam o kadar da zor olmaz ama her işi yapamam bundan dedim Açıköğretim den ek olarak memurluk için bir bölümde yazmayı düşünüyorum işveren neye göre iş verir doğuda mühe mi yoksa batıda programcı ya mı burasıda ayrı bir mesele Ybs’de mühendis kadar iş imkanı...
  4. S

Hocam yani bitirip ya yapay zeka ya da dediğiniz gibi siber güvenlik alanına yönelmek daha mantıklı kalıyor ama İstanbul,Ankara gibi yerlerde programcılık okuyup sonra duruma göre 4 e de tamamlamak mı mantıklı yoksa direkt doğuda bilgisayar mühendisliği mi kafamı kurcalıyor bu soru bende sektöre...
  5. S

Bunun dışındakiler yazmaya değer mi batman siirt bingöl gibi üniler
  6. S

Hocam zaten urfalıyım urfada yaşıyorum Diyarbakır antep malatya van gibi iller de gelmiyor gibi urfa da 20k sıralama farka ama ne olur bilemiyorum 1.olarak yazsammı
  7. S

Yani biraz daha mantıklı geliyor ama kimis de diyoki işverenler 2 yıllıkları eliyor gerçi doğu ünileride elenir kafam çorba oldu hocam iyice Öyleyse batıda gazi mi iyidir yoksa istanbuldaki vakıf ünileri mi
  8. S

Say279k sıralama yaptım Tyt297k Sizce doğuda(Siirt,Batman,urfa gibi)bilgisayar mühendisliğimi Yoksa batıda(gazi,9eylül ya da İstanbul vakıf ünilerinde)bilgisyar programcılığı mı yazmalıyım?
  9. S

Yenilenmiş 12 Mini Alınır mı?

Yenilenmiş kumarına girilmez gibi
  10. S

🔥İndirim Huawei Matepad Pro 12.2 İnç 12/512 GB Bundle Tablet Yeşil 29997 TL

O fiyata 870 almak çok saçma değil mi zaten
  11. S

Yardım Samsung S10+ Alınır mı?

O paralara yd mi 11t alsan sanki daha mantıklı değil mi en azından kasma yok
  12. S

007 First Light | Oyunu Kırıldı

Hocam nasıl yani reklam engelleyici kullanması daha mı sıkıntılı anlamadım?
  13. S

iPhone 12 Pro Max mi Xiaomi 14 Mü(Yurtdışı)

Açıkçası ilk 4ay hat takmamıştım telefona 14k teklif geldi aklıma takıldı Bide şu güncelleme muhabbeti çok önemli bir şey gibi değil bence bundan önceki telefomum 11t idi malum kayıt yolları mecburiyetinden hiç güncellememiştim Ha bide pili74
  14. S

iPhone 12 Pro Max mi Xiaomi 14 Mü(Yurtdışı)

Elimde yd 12 pro max var satıp üstüne 4-5 bin koyup yd xiaomi 14 alınır mı?
  15. S

Rx6900xt Ryzen 7 5800x3d Li Bu Sistem Ne Kadar Eder?

Almak için sordum Fiyat 47bin demiş 1778841945 Bunun yerine toplanabilecek isitem ne önerirsiniz
Geri