Snoww isimli üyenin son içerikleri

1. Snoww

Üniversite İçin Laptop

Öyleyse iyi yarın gidip bakayım cihaza
  2. Snoww

🔥İndirim Gaming Gen 3000 TL Üzerine %10 İndirim (1000 TL'ye Kadar) (İyzico)

1000₺ye kadar indirim anca ekipman alacak adamın işini görür keşke laptop kısmında olsaydı orda anca bindirşm var
  3. Snoww

Üniversite İçin Laptop

Hocam Şöyleymiş Visual studio Visuak studio code Eclips ide Programlama diline göre de farklı ideler kullananlar da varmış Grafik tasarım içinde coreldraw varmış Hocam birde üst sınıfımdan biri windows başlangıçta mac ten daha kolay dedi öğrenmek için Birde hoca windows için anlatıken sen ne...
  4. Snoww

Üniversite İçin Laptop

Hocam aynısının 15inç ine 45 iyi mi
  5. Snoww

Üniversite İçin Laptop

Hocam sizin kullandığınız kaç gb 256 yetwr mi yetmezse ilerde bir harici ssd almayı düşünüyorum böyle kullanımda sağlıklı olur mu
  6. Snoww

Üniversite İçin Laptop

Bi sorayım hocam geçen sordumda tanışma grubu diye millet de bir garip doğrusu mac benim içinde iyi olur hafifliğinden ve uzun önürlülüğünden ötürü satıcıyla konuştum geçen 43 bin dedi 1788424817 Wat değeri ve bu kasanın soğutması konusu kafa karışıklığı sebebi
  7. Snoww

Üniversite İçin Laptop

Hocam bu şeylerden ötürü kafam karıştı bazı programlarda sorun çıkıyormuş gerisinde sıkıntısızmış oyun şart(zaten switch ve ps2 emulatoru var)değil mac hatta fiyat olarak ve laptop olarak daha uygun hafifliğinden 43k ya 2.el 16/256 m4 alınır mı
  8. Snoww

Üniversite İçin Laptop

Bu sene bilgisayar programcılığına başlayacağım rtx 5060 lı modellere 15k fazla vermeye gerek yok gibi mac m4 16/256 var 2.el 43k ya ona da kafam gitmiyor değil neyse bu iki loq arasından hangisi ya da bu fiyata bunlardan daha iyi laptop var mı...
  9. Snoww

Çözüldü✓ Hp Hyperx Omen 15-Gb0008nt İyi mi

Hocam bende 5050 almayı düşünüyorum 5060 a artı 10-15k vermeye gerek yok gibi ne önerirsin bana Bunlardan i5 13.nesil 65w galiba Ryzen 7 250 en mantıklısı gibi
  10. Snoww

Bu Acer 4060 Laptop 2.El Alınır mı

Aynen satıldı yazmış kısmet hocam programcılığa mac nasıldır bi tane m4 var 16/256
  11. Snoww

16/512 de adam cevap vermiyor
  12. Snoww

23 istiyor i5 12500h 4050
  13. Snoww

Hocam şu sağ altta kozmetik bi sıkıntı var gibi çok sorun yapar mı? Satıcı bi kez cevap verdi dün hiç cevap vermedi cevap vermesini bekliyorum daha
  14. Snoww

Eyvallah bizim hatamız bende geminiye sorabilirdim sağolun
  15. Snoww

Hocam bu bataryayı nasıl kontrol etmeliyim batarya konusuda önemli üniversiteye götüreceğim diye
Geri