Çift fiziki singapur 12 pro max aldım 2.el geçen sene çift fiziki olmasının avantajı e simle uğraşmıyıyorsun
Ama çift e sim olunca da uğraşma olayları varmı bilmiyorum o konuda bilgisi olan seni bilgilendirsin
Hocam hepsi burslu geliyor ünilerin
Okumam o kadar da zor olmaz ama her işi yapamam bundan dedim
Açıköğretim den ek olarak memurluk için bir bölümde yazmayı düşünüyorum
işveren neye göre iş verir doğuda mühe mi yoksa batıda programcı ya mı burasıda ayrı bir mesele
Ybs’de mühendis kadar iş imkanı...
Hocam yani bitirip ya yapay zeka ya da dediğiniz gibi siber güvenlik alanına yönelmek daha mantıklı kalıyor ama İstanbul,Ankara gibi yerlerde programcılık okuyup sonra duruma göre 4 e de tamamlamak mı mantıklı yoksa direkt doğuda bilgisayar mühendisliği mi kafamı kurcalıyor bu soru bende sektöre...
Hocam zaten urfalıyım urfada yaşıyorum
Diyarbakır antep malatya van gibi iller de gelmiyor gibi urfa da 20k sıralama farka ama ne olur bilemiyorum
1.olarak yazsammı
Yani biraz daha mantıklı geliyor ama kimis de diyoki işverenler 2 yıllıkları eliyor gerçi doğu ünileride elenir kafam çorba oldu hocam iyice
Öyleyse batıda gazi mi iyidir yoksa istanbuldaki vakıf ünileri mi
Açıkçası ilk 4ay hat takmamıştım telefona 14k teklif geldi aklıma takıldı
Bide şu güncelleme muhabbeti çok önemli bir şey gibi değil bence bundan önceki telefomum 11t idi malum kayıt yolları mecburiyetinden hiç güncellememiştim
Ha bide pili74