Snrbl isimli üyenin son içerikleri

1. S

CORSAIR HS80 ALINIR MI ?

Kulaklığı aldım hiç ayar yapmadan bi taktım sesi güzel müzik dinlerken felan ama oyuna girdiğimde valorant cs gibi sesler bi garip daha önce corsair hs35 kullanıyordum onun oyundaki sesi bundan daha iyi geliyordu niye böyle oldu yav :) nasıl bir ayar yapmam lazım ki
  2. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-k3-red-switch-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-47274/ Fiyatları pek bilmiyorum piyasa fiyatlarına göre bu klavyenin fiyatı nasıl birde tavsiye edermisiniz bu fiyata alınır mı? ?
  3. S

CORSAIR HS80 ALINIR MI ?

https://www.itopya.com/corsair-hs80-usb-dolby-audio-rgb-71-surround-beyaz-kablolu-gaming-kulaklik_u19984 Kulaklık itopyada indirime girmiş bu fiyat bandında bu kulaklık iyi bir tercih olurmu fikirlerinizi alabilir miyim ?
  4. S

Yeni aldığım pc tüm oyunlarda hata vermeden masaüstüne atıyor ?

Ram testini yapıyorum bi o kaldı yapmadığım galiba istemesemde gamegarajı arayıp onların bakması için sistemi onlara yollayacağım :(
  5. S

Buda işe yaramadı :(
  6. S

Win10 pro kurulu 1691962611 Yok bunu denedim olmadı hocam bu yöntem
  7. S

Denedim ama olmadı hocam
  8. S

Arkadaşlar game garajdan bir pc aldım rtx4060ti 16gb vram i5 13400f biostar b760mx2-E d4 ddr4 16gb ram sistem bu sorunum ise valorant cs go oyunlarını ykledim pc ye oyunlara giriyorum 2 dk sonra oyundan atıyor ya hata vermeden masaüstüne atıyor yada a critical error has occurred and the process...
  9. S

Valorant hata vermeden kapanıyo ?

Yok hocam hiç bir şey yapmıyorum
  10. S

Bios flashla format atma?

Arkadaşlar biostar b760mx/e ddr4 anakartım var flashla format atıcam ama flash takılı bios ekranına giriyorum boot sekmesine geliyorum boot option 1-2 .... Var 1 e geldim entere bastım benim flash gözükmüyor nasıl bulucam bu flashı yada başka bir şekildemi atılıyor bu format ben anlamadım ki yaa
  11. S

Olmuyor hocam 2 defa sildim tekrar yükledim yok win10 pro kurulu sistemde kafayı yicem hiç bişey olmadı en son bi pc ciye götürücem kasayı belki anakart güncellemesi win kurulumunda bi hata yapmışımdır ne bileyim anlamadım ki
  12. S

Arkadaşlar valorant oyununda oyuna giriyorum 2 dk sonra oyun kapanıyor beni masaüstüne atıyor ve hiçbir hata uyarısı vermiyor oyunu kaldırıp tekrar yükledim 2 defa olmadı bu sorunla karşılaşan veya halledebilen varmı işlemci i5 13400f ekran kartı rtx 4060Tİ 16 GB anakart biostar b760mx/E ddr4
  13. S

Bu monitör nasıldır üzer mi ?

Aaa çok iyi amazondan olması tabikide işime gelir ben gözden kaçırmışım burayı teşekkürler
  14. S

Bu monitör nasıldır üzer mi ?

Anladım o zaman gözü kapatıp alıcaz bunu yok gamepower gibi markalara bakmıyorum zaten
Geri