Merhaba,
Sıfır pc toplamak istiyorum ama kararsız olduğum çok konu var izlediğim video araştırmalarda hazır sistemde anakart düşük klasman işlemci yüksek vs gibi küçük sorunlardan falan da bahsedilmişti o yüzden siz değerli arkadaşlar dan destek istiyorum.
50-70 arası taksit olursa mükemmel...
ham kamera görüntüsü var dükkanda zaten telefondan indirdim de ekleyemedim buraya yarın gideyim bir karakola inşallah hallolur ya
1742689726
o güzergahta :D başka kamera yok ya hocam baktım onada bu kamerada bizim dükkanın zaten ama en kalitelisi diye sattıkları kamerada bile sorun yaşıyoruz :)
MErhaba,
Dükkanın önünde aracıma vurmuşlar n yazıkki kameradan vurma anı var ama gece olması v harket halindde olduğu için, plaka bulanıklaşıyor konu hakkında acil desteğinizi rica ederim.
İyi Geceler dilerim.
Merhaba Yok tam oturttum baktım direk ona sıcaklık 50 derece lerde hep dereceleri takip ettim ama bu sorunu nvidia yeni arayiz ve sürüme geçtiğinden beri yaşıyorum eskiden win 11 de tek yapıyordu ramları tek tek test ettim ama sorun görünmedi ramlerde bios dan ayarları sıfırlayıp deniycem
Merhaba,
Renkli renkswiz ve wifi destekli yazıcı almak istiyorum konu hakkına desteğinizi rica ederim fiyat performans olarak önerirseniz sevinirim.
İyi Çalışmalar.
Merhaba,
Cihazım ryzen 5 5600x 32 ram rtx 2060 12 gb msı sıvı soğutma mevcut cihazımda yüksek grafik oyun açtığımda ikinci ekranda youtube vs açtığımda çok donuyor ama sorun sebebi nedir desteğinizi rica ederim.
İyi Günler.
Performans ı görsel olarak ekledim sorun görünmüyor