Sofı0077 isimli üyenin son içerikleri

1. Sofı0077

Yeni kasa toplama ne önerirsiniz

Merhaba, Sıfır pc toplamak istiyorum ama kararsız olduğum çok konu var izlediğim video araştırmalarda hazır sistemde anakart düşük klasman işlemci yüksek vs gibi küçük sorunlardan falan da bahsedilmişti o yüzden siz değerli arkadaşlar dan destek istiyorum. 50-70 arası taksit olursa mükemmel...
  2. Sofı0077

Güvenlik Kamerası Plaka Netleştirme Yardımı

allah razı olsun yazıcam inşallah yarın ilk iş karakola gidicem
  3. Sofı0077

Kesinlikle öyle zaten sırf o yüzden uğraşmak istiyorum
  4. Sofı0077

ham kamera görüntüsü var dükkanda zaten telefondan indirdim de ekleyemedim buraya yarın gideyim bir karakola inşallah hallolur ya 1742689726 o güzergahta :D başka kamera yok ya hocam baktım onada bu kamerada bizim dükkanın zaten ama en kalitelisi diye sattıkları kamerada bile sorun yaşıyoruz :)
  5. Sofı0077

MErhaba, Dükkanın önünde aracıma vurmuşlar n yazıkki kameradan vurma anı var ama gece olması v harket halindde olduğu için, plaka bulanıklaşıyor konu hakkında acil desteğinizi rica ederim. İyi Geceler dilerim.
  6. Sofı0077

Pc oyundayken siyah ekran geliyor ve pc tamamen donuyor

Merhaba Yok tam oturttum baktım direk ona sıcaklık 50 derece lerde hep dereceleri takip ettim ama bu sorunu nvidia yeni arayiz ve sürüme geçtiğinden beri yaşıyorum eskiden win 11 de tek yapıyordu ramları tek tek test ettim ama sorun görünmedi ramlerde bios dan ayarları sıfırlayıp deniycem
  7. Sofı0077

Pc oyundayken siyah ekran geliyor ve pc tamamen donuyor

Merhaba, Ryzen 5 5600x işlemci Asus prime b450 mk 2 anakart Msı rtx 2060 çift fanlı 12 gb oc gaming ekran kartı Corsair rgb 32 gb ram Asus tuf gaming 650x80+ bronz powwer supply Vento neptün gaming kasa 3 rgb 1 stok fan Msı core liquid ekranlı gaming sıvı soğutucu 240 mm 512 m.2 ssd sistemim...
  8. Sofı0077

Renkli Yazıcı Alacağım - Yardım!

Merhaba, Renkli renkswiz ve wifi destekli yazıcı almak istiyorum konu hakkına desteğinizi rica ederim fiyat performans olarak önerirseniz sevinirim. İyi Çalışmalar.
  9. Sofı0077

bilgisayarım kitleniyor siyah ekranda kalıyor

Merhaba, öncelikle sistemim İşlemci: amd 5 5600x, Anakart: msi b450Mk Ekran kartı: msi rtx 2060 12 gb ekran kartı Ram: 16+16 3200hrz corsair gaming D30 Güç kaynağı: asus tuf gaming 650 w bronz powwer supply m2Ssd: 512 gb Hdd: 1tb SSD:512 sata Bilgisayarı açtığımda bir süre kullanıp valorant...
  10. Sofı0077

Darksiders Üçlemesi Hakkında

Merhaba, Deaheditions da map kayboluyor epicgames platform acil desteğinizi rica ederim. İyi günler.
  11. Sofı0077

Anksatre set önerisi

Merhaba, Ankastre set alıcam anneme indirimde önereceğiniz güzel ve kaliteli ne var desteğinizi rica ederim. İyi Günler.
  12. Sofı0077

İkinci ekranda canlı/yüklenmiş video donma-takılma sorunu

sorunu çözdü mü bende yaşıypruö
  13. Sofı0077

Pc 2. ekranda donma sorunu hk

Merhaba, Cihazım ryzen 5 5600x 32 ram rtx 2060 12 gb msı sıvı soğutma mevcut cihazımda yüksek grafik oyun açtığımda ikinci ekranda youtube vs açtığımda çok donuyor ama sorun sebebi nedir desteğinizi rica ederim. İyi Günler. Performans ı görsel olarak ekledim sorun görünmüyor
  14. Sofı0077

Yardım Stanley aldım ho/go?

Bende 2 lt si var mükemmel h. O kardeşim
  15. Sofı0077

Taplet önerisi lütfen destek

Merhaba, Yiğenim için sim kart destekli f/p tableti veya akıllı saati arıyorum önerileriniz varmı acaba desteğinizi rica ederim. İyi akşamlar.
Geri