Hocam şimdi şikayet vara baktım ilan koyma fiyatına 2900TL yazmışlar hadi 2 yıldır ilanda diyelim 24x2900 69600 lira yapıyor kafayı yemişler :D
Ben ilk ducato alıp çevirmeyi düşünüyodum ama binek aramaya başladım şuan bakalım ne alabilicez.
Hocam bana tam uyacak araç ama işte bu da 1.5 dCi zaten hazır da 2022 Dacia Lodgy 1.5dCi var almamın pek mantığı olmaz diye düşünüyorum. LPG li ve arka koltuğu yatan jazz var onunda piyasası aşırı şişik alternatif var mı diye bakınıyorum.
Hocam baktım ama korkunç paralar istiyorlar. 10-12 model...
Hocam TR'de bir tane var :D ben daha çok binek olup gerektiğinde yolda 1-2 saat kestirebileceğim bir şey arıyorum.
Evet geçerli ama kadın sürücülere çok hitap ettiği için piyasası inanılmaz şişikmiş.
Küçükten kastım 7 kişilik araçlar gibi kocaman olmaması, nissan note güzelmiş devasada değil ancak şöyle bir sorun var şuanki aracımızda da 1.5dCi var bu aracı almamın hiç bir anlamı olmaz :D Dizel uçtuğu için lpg li bir şey arıyorum ama sanırım honda jazz alıcam gibi.
Selam uzun yolda kullanmak için eski kasa Honda jazz, Renault twingo gibi koltukları düz olup yatılabilen araç arıyorum. Zaten Dacia Lodgy Stepway aracımız var 7 kişilik ve yatabiliyor ama dizel olduğu için LPG'li bir araç arıyorum. Bütçe 400-500 Bin TL arası. Önerilinizi bekliyorum.