soganreceli isimli üyenin son içerikleri

1. soganreceli

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

amazon sanırım kampanyaya dahil değil, Amazondan kod aldım diyen var mı
  2. soganreceli

ESKİ SİSTEMİ SATIYORUM NE KADAR EDER??

hazır sistem olarak almıştım 3 yılı geçti, kutuları filan yok, yeni sistem topladım. ne kadara satabilirim bu sistemi? GPU: MSI RADEON RX 6500 XT MECH 2X 4G OC CPU: i3-10100F Comet Lake 3.60GHz-4.30GHz, 6MB, 65W, 4/8, DDR4, 14nm, LGA1200 ANAKART: MSI B560M-A PRO microATX RAM: XPG...
  3. soganreceli

Yardım 1 milyona altın mı alayım faiz mi ?

fiziki altında 700 civarı makas var kuyumcular da 🤯
  4. soganreceli

FreeDOS bilgisayar için USB bellek tavsiyesi

çok fikrim yok bellekler için ama bana kalsaydı eğer herhangi bir en az 8 Gb yeterli olur derdim
  5. soganreceli

Çözüldü✓ NITRO+ 9070XT görüntü alamıyorum

çözümü bu şekilde buldum ben. eğer bir çözüm filan aramıyorsan yaparsan senin için iyi olur
  6. soganreceli

biosu son sürüme güncelleyip, ilk bağlantıyı HDMI ile yapınca görüntü aldım, yazan herkese teşekkür ederim.
  7. soganreceli

yok gelmedi ekran, şimdi bios güncellemesi yapıyorum eski kart ile, psuda da vardı o kablo direkt bağladım görüntü alamadım, bios güncelleyip bidaha deneyeceğim 1772905149 tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim
  8. soganreceli

nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum bi bakıp onu da deneyeceğim
  9. soganreceli

6500 XT eski kart o ayarları tam olarak nasıl değiştirmem lazım ne yapmalıyım yani ayarlarda
  10. soganreceli

Ekran kartı bugün geldi. montaj için eski ekran kartımı söküp 9070 xt yi taktığımda görüntü alamadım. ram söktüm tek ram calıstırdım bios pili sök tak yaptım ne yaptıysam görüntü alamadım. gigabyte b850 anakart üzerinde basta vga ışığı kırmızı yanıyordu ram sök tak yapınca söndü. daha sonra da...
  11. soganreceli

BARGELLO ADET 175Tl🔥🔥🔥🔥🔥🔥

konusu açıldı
  12. soganreceli

Windows 11 mi yoksa windows 10 mu ?

debloat win11 iyidir yaklaşık 1 aydır filan bu şekilde kullanıyorum
  13. soganreceli

🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

arkadaşını getir koduyla birleşiyor mu acaba :kekw:
  14. soganreceli

🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

6 ay %50 fatura olarak mı çıkıyor kod
  15. soganreceli

Yardım HANGİ 9070 XT ALMALIYIM

nitro+ nitro+ da değerlendireyim tekrardan 1771232349 çok fiyat farkı yok diye biliyorum bakacağım yinede
Geri