Sokak Savaşçıcı isimli üyenin son içerikleri

1. S

Tasarım ve oyun için sistem toplama

önerdiğiniz bir model var mı? veya özellikle önermediğiniz
  2. S

marka takıntım yok fakat insan fiyatta neden bu kadar fark var diye düşünmüyor değil. İster istemez biraz daha kalitesiz algısı oluşturuyor. Şimdiye kadar msi ve asus dışında bir kart kullanmadım. Pny, palit, , gainward, inno3d bu markaların listelenmiş en uygun kartlarını almak mantıklı mı...
  3. S

Öncelikle vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Ekran kartı kısmında msı asus gigabyte gibi markalarla diğer markaların arasında ciddi bi fiyat farkı var. Pny , palit ve onlar gibi markalardan almak mantıklı mı? Genelde bulunduğum bölge yazın sıcak oluyor. Eğer çok bir fark yoksa ve arıza...
  4. S

Yavaş yavaş alacağım için tam kestiremiyorum ama şu civarlarda olabilir Anakart : 10-15k Ekran Kartı : Max 55k (daha düşük olursa çok daha iyi olur) İşlemci : 20-25k Ssd : 5-10k Kalan psu kasa ve soğutucu parçaları için 10-20k arası. Parçalar arası bütçe değişimi olabilir.
  5. S

Merhabalar yeni bir sistem toplamak istiyorum. Bütçe olarak tam belli değil fakat kapayabildiğim kadar uyguna yani en fiyat performans ürünleri seçmeye odaklıyım. Tasarım öğrencisiyim ve sistemi ara ara BLENDER , AFTER EFFECTS , PREMIERE PRO , PHOTOSHOP , ILLUSTRATOR gibi uygulamalarda...
Geri