ŞoktayGüven isimli üyenin son içerikleri

1. ŞoktayGüven

AKKO FUN60 Pro Şeffaf ve Havit Gamenote KB923L Pro Wireless Tri-Mode Kablosuz

Merhaba bu 2 üründen birini almayı düşünüyorum. PC ' de genellikle FPS oyunları oyunları oynuyorum ve Kodlama yapıyorum. Benim için önemli olan Wireless olması , uzun ömürlülük , fonksiyonellik , kullanım kolaylığı. AKKO FUN60 Havit KB923L Kullananlar yorum yapabilirse sevinirim arada 900...
  2. ŞoktayGüven

Gigabyte RTX 4070 Süper Ekran Kartı alınır mı??

Ne kadar garantisi var kartın? Bu linkte ...
  3. ŞoktayGüven

Claude Pro Günde 4 Saat Kullanım İçin Yeter Mi

Cursor masaüstüne indirilen bir program Claude Code gibi düşün. İçinde bir sürü modeller var GPT , GEMINI , CLAUDE , AUTO (CURSOR UYGULAMASININ kendi modeli Sonnet gibi düşün). Agent modda Cursor senin verdiğin prompta göre kodlarını düzenleyebiliyor istediğin şekilde. 1 Hafta ücretsiz üyeliği...
  4. ŞoktayGüven

Claude Pro Günde 4 Saat Kullanım İçin Yeter Mi

Cursor IDE'sini kullanmanı öneririm aylık 20 dolar ve hem AUTO mod hemde Sonnet 4.6 da verimli kullanırsın doğru kullanımda aylık limitin yeter
  5. ŞoktayGüven

🔥İndirim 14799 TL - FAZEON X27F330UDP 27 LG NANO IPS 4K 165Hz-FHD 330Hz Dual Mode Monitör

Merhaba, FAZEON 4K ve Gigabyte M27UP 4K F/P Kıyaslamasına göre siz hangisini alırdınız aradaki 3K farka değecek özellikler bulunuyor mu ?
Geri