SOLBEKAYATA isimli üyenin son içerikleri

1. SOLBEKAYATA

Yeni antrenmana başladım kol ağrılarım var

Arkadaşlar yeni spor yapmaya başladım ilk gün 50 şınav çektikten sonra ertesi günü kollarımın arkası yani dirsek arka üst kısım kolumu kapattığımda ağrılaear başlıyor bunu nasıl çözerim çok ciddi bir mesele mi kendiliğinden geçer mi
  2. SOLBEKAYATA

Çözüldü✓ F/P MESH KASA ÖNERİSİ

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-lancool-207-argb-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1016590311.html bu kasa çok hoşmuş aralarında en mantıklı seçim bumu olacaktır ?
  3. SOLBEKAYATA

Sizin öneriniz varmı hocam
  4. SOLBEKAYATA

anakart üzerinden programla değiştirebiliyormuyuz
  5. SOLBEKAYATA

anakart bağlantısı varmı msı center üzerinden kontrol sağlayabilirmiyim
  6. SOLBEKAYATA

Merhaba, ATX form faktöründe bir anakarta sahibim. Mevcut sistemimde 2018’den kalma Corsair Delta model kasayı kullanıyorum ancak artık değiştirmek istiyorum. Bütçem yaklaşık 3.500 TL. Bu fiyat aralığında, hava akışı iyi olan ve mümkünse kaliteli malzeme yapısına sahip en iyi kasa...
  7. SOLBEKAYATA

F/P OYUNCU KULAKLIĞI

Gamepower Kai nasıl baya büyük diyorlar ve fiyatına görede iyi sürüceler varmış
  8. SOLBEKAYATA

F/P OYUNCU KULAKLIĞI

Kafa yapım büyük bu fiyata yakın alabileceğim en mantıklı kulaklık nedir fivem üzerine daha odaklıyım mikrofon kalitesine bakıyorum bütçem 1.500 tl
  9. SOLBEKAYATA

Ryzen 5 9600x ANAKART ÖNERISI

Merhaba arkadaşlar tek tek topluyorum sistemi 1080p oyunculuk için en iyi FPS veren sistem ayarlamaya çalışacağım anakart olarak önerileriniz nelerdir bütçe için 7k çıkartabilirim.
  10. SOLBEKAYATA

F/P MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Temuyu tam çözemedim oranın olayı nedir
  11. SOLBEKAYATA

F/P MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Bütçem Max 1.500-2.000TL Arasında bu fiyata bilek desteği ve uzun süre götürebilecek klavye arayışındayım
  12. SOLBEKAYATA

2.EL SİSTEM TOPLAMA ÖNERİSİ

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama GTA fivem için hangi işlemci benim için daha iyi olur 12.nesil i5 mi ryzen 5 5600 mü
  13. SOLBEKAYATA

Bu saate bana yardımcı olduğunuz için her ikinizede teşekkür ediyorum hayırlı geceler dilerim
  14. SOLBEKAYATA

Tamam hocam dediğiniz şekilde ilerleyeceğim oda mantıklı geliyor 1713140397 Peki ya monitör işine ne diyorsunuz 1713140552 https://www.vatanbilgisayar.com/dell-27-g2723h-1ms-240hz-fullhd-hdmi-dp-freesync-fast-ips-gaming-monitor.html monitör bunu düşünüyorum
  15. SOLBEKAYATA

acele etmeyeyim mi o zaman döviz alıp istediğim limite varınca sistem mi bekleyeyim 1713140219 Peki vatan üzerinden bu limit üzerinden monitörü çeksem en azından onunla da ekstra uğraşmayayım taksite bölerim kalanı da döviz alırım ne diyorsun?
Geri