Soldosolo isimli üyenin son içerikleri

1. Soldosolo

Asus Tuf a15 bilgisayarda, mavi ekran ve cpu ekranı

Yakşalık 2-3 hafta önce öncelikle bilgisayar beklemedeyken yani bilgisarı açık bırakıp molaya falan gidip geri geldiğimde mavi ekranda bilgisayarı sıfırlayın, bilgisayar kapatın, masa üstüne geri dönün ve sorun ile ilgili bir seçenek daha oluyor geçen gün ilk defa farklı bir ekran geldi ve bende...
  2. Soldosolo

Asus TUF A15 WiFi Bağlantı Sorunu

asus tuf a15 bilgisayarım var, son günlerde arada wifi birden gidiyor logoda yok wifi açılmıyor, 1-2 kere yeniden başlatınca geri geliyor ama neden oluyor bilmiyorum
  3. Soldosolo

Webview2 manager, işlemcimi çok tüketiyor

arkadaşlar merhaba, 3 ay önce asus tuf a15 aldım işlemcim ryzen 5 7535, webview2 manager arkada çoğu zaman aşırı işlemci tüketimi yapıyıor oyunda donmaması gereken yerde oyun açlışısında bile kasmalar oluyor ne yapabilirim.
  4. Soldosolo

18 yaşında boyunuz kaçtı? Şuan kaç?

kanka ben bu ay 18 ime gircem boyum 1.75 olması lazım şikayetçi değilim bir şey yapmana gerek yok biyolojide öğrendiğim kadarıryla zaten ca tüketince kemiklere uzamak için gidiyor. Bak mesala çevremde gördüğüm çoğu kişi benden kısa olduğundan bu bana yeterliymiş gibi gösteriyo ama bazende benden...
  5. Soldosolo

İlan Veremiyorum ?!?

dün youtube kanalımı satmak için forumun 2. el kısmını kullanmayı düşündüm ve bir gönderi hazırladım bitirdim ve 1 dakika sonra sayfayıy yenileyince ilan yok bunu mail ile dün gönderdim ama cevap gelmedi yardımcı olurmusunuz ?!?
  6. Soldosolo

İzoly Toplama pc yardım

tekrar teşekür ederim, kasa konusunda bunun gibi bişiler işimi görür
  7. Soldosolo

İzoly Toplama pc yardım

kasa için yüksek bişi istemiyorum zaten önceliğim donanım dış görünüş fazla önemli değil şimdilik
  8. Soldosolo

İzoly Toplama pc yardım

peki amd işlemci olarak sıfır veya 2. el 1 - 1.5 cıvarı ne önerirsin
  9. Soldosolo

İzoly Toplama pc yardım

anakarta abi intel takabiliyormuyum
  10. Soldosolo

İzoly Toplama pc yardım

emeğine sağlık abi
  11. Soldosolo

İzoly Toplama pc yardım

ciddimi o fiyata bulabilsem hemen alırım
  12. Soldosolo

İzoly Toplama pc yardım

sistemlerin nele nasıl uyumlu olacağını buraya yükledikten sonra anladım anakart için asus h310m f almayı düşünüyorum işlemci i3 10. nesil bir adet hdd 16gb ram ve rx550 ekran kartı 1696660549 7.500 - 8.000, şunu söyliyim anakart asus h310m f bu anakart m2 ssd desteklemediği için bir adet hdd...
  13. Soldosolo

İzoly Toplama pc yardım

keşke böyle bir sistem alabilsem zaten 1696660085 çoğunlukla sıfır, ama sıfır a yakın 2. elde olabilir 1696660145 sadece kasa için 7.500 - 8.000, bu arada kasadan kısıp parçalardan iyilerini alabiliriz kasa önemli değil 1696660307 ekran kartını ayrı alıcam, sonradan fark ettim ana kart için...
  14. Soldosolo

İzoly Toplama pc yardım

arkadaşlar fazla bütçem olmadığı için izoly den alıcam galiba fakat anakartla ilgili birşeyler bilmiyorum böyle bir sistem oyunlar için idealm i vede bu sisteme 2 maks 3k lık ekran kartı öneriniz varmı
  15. Soldosolo

Çözüldü✓ Hazır veya Toplama sistem tavsiyesi

yazarken heycanlandım askdlnfg, 6 yıllık laptopa veda kolay diğil sdjkbv
Geri