Başlıkta belirttiğim gibi bu psu'yu değiştirmiştim fakat apu sistem yaptığım için psu lazım fakat bu psu'nunda rölantide hiç bir şey yapmazken traktör gibi ses çıkartıyor fanından ses geliyor gibi coil whine sesine hiç benzemiyor yüksek hızda dönünce fan ses kesiliyor bilgisayarı yüke sokunca...
Başlıkta belirttiğim gibi sistem güncellemesi sonrası anakart ve işlemcim boşa çıkmıştı bende ikinci bir kasa yapıyorum güç kaynağı lazım ekran kartsız kullanacağım ileride belki ikinci el alabilirim yada almayıp işlemcinin içindeki ekran kartından uhd 630'dan kullanabilirim elimde aslında bir...
Kafam çorba oldu iyice bu kasada ben eski anakartı çıkarttığımda o sol io shield tarafında ayar ayağı yok direk vidayı takmış geçmiş ben yeni anakartta oraya direk aynı eskisi anakarttaki gibi vida takarsam sıkıntı çıkarmı ? 1 resim ön 2 resim arka tarafı
Merhaba elimde kullanmadığım 2006 yılından kalma kasa mevcut işlemci ve anakart güncellemesi yaptım eski anakart ve işlemcimi bu kasaya koymayı düşünüyorum ama şöyle bir problem mevcut bir tarafta yükseltme vidası yok direk vidayı takıyorsunuz resimde görürsünüz anakartı bu şekilde takarsam...
Sakın öyle bir şey yapma ıslak mendil asperox asla kullanma tozları almak için soğuk hava tut fön makinen varsa ama uzaktan ve düşük kademede tut bunu yaparkende işlemci fanı ve kasa fanlarını sabitle dönerse fanlar statik elektrikten anakartı yakarsın yada fanların içindeki mekanizmayı bozarsın...
Merhabalar arkadaşlar işlemci yükseltmesi yapacağım fakat kararsız kaldım maksimum 5.500 liraya kadar bütçem bulunmakta ve i3-12100f / h610m asus anakart ile i5-11400f Tray / DeepCool AG400 fan arasında kaldım ikiside aynı fiyattalar eğer varsa amd tarafından onada açığım yardımlarınız için...