solutionman isimli üyenin son içerikleri

1. solutionman

İşlemcim Düzeldi mi?

İdare eder
  2. solutionman

Bu mouselardan hangisini almalıyım sizce

Mouse seçiminde önemli olan bence marka değil ele oturması ve rahat iş yaptıracak mekanızmaya sahip olmasıdır.
  3. solutionman

Laptop kendi kendine kapanıyor

1).Laptop'un harici ekran kartı ile çalıştığından emin olun. 2).İşlemci sıcaklığına BİOS'tan kontrol ediniz. 3).RAM'lerin soketlere oturduğundan emin olun.
  4. solutionman

10-15 K Notebook Önerisi

Selam Arkadaşlar, Gündelik işlerimi halledebileceğim 10-15.000K aralığında laptop bakıyorum.Link paylaşabilirseniz sevinirim. Depremzede arkadaşlara destek olabilmek adına linki de aşağıda paylaşıyorum.Yardımlarınızı esirgemeyin! https://www.afad.gov.tr/depremkampanyasi2 İyi Günler Dilerim.
  5. solutionman

Çözüldü✓ 4+8 Ram Destek Veriyormu

Anakart'ın markası ve modelini yazabilir misin?
  6. solutionman

Windows 11 format atarken ssd gözükmüyor

Merhaba, Bilgisayarın BIOS ayarlarına giriş yaptıktan sonra disk tipini GPT yerine MBR 'a çeviriniz.USB dosyasına Windows iso'sunu MBR disk titpine göre ayarlayıp o şekilde kurulum yapmayı deneyiniz.Kullancığınız bilgisayarın anakartı çok ta yenir bir model sayılmaz .İşe yarayacağını düşünüyorum.
  7. solutionman

Ram Hakkında Yardım

3200 MHZ çalışabileceği en yüksek frekansı gösterir diye biliyorum.Yanlışım varsa düzeltin.
  8. solutionman

Bilgisayarım aniden donup kendi kendine yeniden başlıyor

Rica ederim.Uzun bir zaman problem yaşamamanız dileği ile.....
  9. solutionman

16.000 laptop önerisi

Lenovo İdeapad serisine bakabilirsin.Ben de bu aralar arayış içindeyim bu seri dikkatimi çekti.
  10. solutionman

2.monitör bağladıktan sonra ne yapmam gerek

Merhaba, Bu linkin faydalı olacağını düşünüyorum. https://support.microsoft.com/tr-tr/windows/monit%C3%B6rde-%C3%A7ift-monit%C3%B6r-windows-3d5c15dc-cc63-d850-aeb6-b41778147554
  11. solutionman

Çözüldü✓ Bilgisayar sadece bir ram takılıyken çalışıyor

Slotların sağlamlığını test etmek gerekli elinde ki ram' her iki slota takarak deneme yapabilirsin.
  12. solutionman

Bilgisayarım aniden donup kendi kendine yeniden başlıyor

1).Güç kablosunun takılı olduğu duvar prizi kontrol edilmeli. 2).Kasanın arkasından power kablosunu çekip kasanın üzerinde bulunan power tuşuna 10-15 sn boyunca basılı tutulup statik yük boşaltılmalıdır. 3).Bu işlemler ile düzelmezse power kablosu değiştirilmelidir. 4).İşlemci üzerinde bulunan...
  13. solutionman

Bios dan usb portları devre dısı bıraktım nasıl düzeltirim?

Derdine deva olduysam ne mutlu bana:)
  14. solutionman

Psu daki 80+ sertifikası önemlimi?

80 e plus ibaresinin power supply'lerde bir nevi regülatör görevi gelir.Ansızın gelen elektrik akımlarına karşı bilgisayarınızın zarar görmesini engeller.Bu tip PW'ler özeldir.
Geri