Solveig isimli üyenin son içerikleri

1. Solveig

Sistem Geri Yükleme İşlemi Başlamıyor

Sistem geri yükleme işlemi yaklaşık 2 saattir başlıyor olarak kaldı daha ne kadar devam edeceğini bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi yoksa bilgisayarı resetleyip tekrardan format atmam gerekecek. Sistemim henüz 2 senelik bile değil bu şekilde kalmasının da normal olduğunu zannetmiyorum.
  2. Solveig

Ninjutso Katana Superlight Modlama

Merhaba arkadaşlar, Ninjutso Katana Superlight model mouse'umun modlarını ve skatezini değiştireceğim. Modlar hakkında bilgim yok fakat orijinal modlar çok fazla ses çıkartıyor biraz sessiz olsunlar istiyorum. Önerebileceğiniz varsa şimdiden teşekkürler.
  3. Solveig

Lian Li 120mm Fan Önerisi

Burada 2 farklı ayrım var kalite ve marka. Size kalmış herkesin kendi bütçesine göre aldığı ürünler var. Kablo yığınından kurtulmak ve görüntüye önem verdiğim için bu tarz şeylerin fiyatları benim için çok da önemli değildir. Param varsa alırım.
  4. Solveig

Benim de kontrolcü sadece 6 fanda çalıştığı için senkronize çalışmıyorlar. Tekrar kontrolcü almalıyım ki işimi görsün. Corsair'den memnun değilim çoğu ürününü kullandım her zaman sorun yaşadım dediğiniz gibi teknoloji şans işi.
  5. Solveig

V1 V2 modelleri var görüntü haricinde farkları yok sanırım. Edit:V1 eski sistemmiş.
  6. Solveig

Görüntüye önem veren herkes verir.
  7. Solveig

Bu modeli birbirleri ile tek bir kablo ile bağlantısı olan modeli mi?
  8. Solveig

Merhabalar, kasamda 3 adet sıvı soğutma fanı, 3 önde, 3 yanda ve 1 adet arka egzos fanı olmak üzere toplamda 10 adet fan mevcut. Kasam, ramlerim ve fanlarım Corsair. Kasamın için çok karmaşık kablosuz fanlara ihtiyacım var. Radyatörümü değiştiremem çünkü kadar bütçem kısıtlı. Lian Li markası...
  9. Solveig

Overclock Sonrası Siyah Ekran Hatası

Teşekkürler yarın bakacağım hepsine.
  10. Solveig

Kullandığım priz çok yeni değil ama akım korumalı priz. 1708982791 Halloldu kanka iban at.
  11. Solveig

Çözüm olacağını sanmıyorum.
  12. Solveig

Merhaba, bilgisayarı toplayalı yaklaşık 1 sene olacak ve ben artık çok yoruldum. Am5 işlemciye geçeyim dedim yeni olsun istedim ama yıldım arkadaşlar. Sorun anakart mı işlemci mi ramler mi ekran kartı mı bilmiyorum. Son bios güncellemesinden önceki güncellemede her şey normaldi fakat samsung 980...
  13. Solveig

Msi Radeon 6800 Wattman

Yarın deneyeceğim artık bu saatte test edemem teşekkürler umarım işimi görür. 1703546168 Undervolt deneyeceğim oc işe yaramamıştı çünkü.
  14. Solveig

Msi Radeon 6800 Wattman

Anakart: Asus B650E-F Gaming İşlemci: Ryzen 5 7600x Ramler: 2x16GB 6000 mhz CL30 PSU: Corsair 850w RMx 1703545040 OC veya UC kullanımı yapmıyorum ekran kartını aşırı yoracak oyunlar da oynamıyorum. 1703545111 Mesela OBS ile kayıt ya da yayın açtığım zaman ilk başlarda işlemciye yük...
  15. Solveig

Msi Radeon 6800 Wattman

Arkadaşlar 2024 yılına girmemize 5 gün kalmışken hala daha böylesine güçlü bir ekran kartında wattman hatası alabiliyor olmak benim için gurur verici. Şaka bir yana yaklaşık 2 yıldır kullandığım ekran kartından bezdim yani bir kart bu kadar mı sorunlu olur anlamıyorum sebebini. Garantiye...
Geri