Selamlar, iki dersim vardı alttan mezun olamadım. Bildiğiniz hoca herkesi bilerek bıraktı ve geçirmedi. Bende bu dersi 12K para verip online üniden aldım. Sizce mantıklı bir karar mı?
Dostlar ay başında motor için ehliyet sınavına gireceğim ve motor almayı düşünüyorum. Önümüz kış olduğu için sizce motor almak ne kadar mantıklı? Kışı bekleyip almak nasıl olur?
İngilizce konuşma kursu olarak Cambly'yi gördüm fakat aklımda Konuşarak Öğren vardı. Konuşarak Öğren hem fiyat olarak hem de içerik bakımından daha zengin bence. İki uygulamayı deneyen arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi?
Burada birkaç kriter çok önemli dostum. Mesele şuan elindeki telefon iyi mi, seni ne kadar götürür? Bilgisayarda oyun oynuyor musun, ne kadar vakit geçiriyorsun?
Muscle Balance'nin bir protein tozunu kullandım ve tadı iğrençti. İçerken kusacak gibi oluyordum. Bugün suplementler'in biscuit aromalı tozunu aldım ve az önce tadına baktım, bir protein tozu için tadı gerçekten mükemmmel. Arayışta olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Yaklaşık bir senedir düzenli bir şekilde spor yapıyorum. -30 civarında bir kilo verdim ama artık hevesim kalmadı. Antrenmanları aksatmaya başladım, ne yapabilirim?