somayahmet58 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yaz okulu için 12K verdim

Selamlar, iki dersim vardı alttan mezun olamadım. Bildiğiniz hoca herkesi bilerek bıraktı ve geçirmedi. Bende bu dersi 12K para verip online üniden aldım. Sizce mantıklı bir karar mı?
  2. S

Motor almak için geç mi sizce?

Hocam ya kışa doğru faizler düşer ve fiyatlar artarsa?
  3. S

Yardım Bu Kasaya Kaç Fan Alınmalı

Böyle bir sisteme 3 - 4 fanlı bir RGB set gider dostum. Bende ilk başta almamıştım sonrada aldığımda erkenden almadığıma pişman oldum.
  4. S

Motor almak için geç mi sizce?

Dostlar ay başında motor için ehliyet sınavına gireceğim ve motor almayı düşünüyorum. Önümüz kış olduğu için sizce motor almak ne kadar mantıklı? Kışı bekleyip almak nasıl olur?
  5. S

Vatan Bilgisayar'da çalışmam mümkün mü?

Hocam bence mutlaka çalışın deneyimleyin derim. Orası olmasa bile benzer bir yer ayarlamaya çalışın.
  6. S

Cambly İşe Yarıyor Mu?

İngilizce konuşma kursu olarak Cambly'yi gördüm fakat aklımda Konuşarak Öğren vardı. Konuşarak Öğren hem fiyat olarak hem de içerik bakımından daha zengin bence. İki uygulamayı deneyen arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi?
  7. S

Android Multimedya Önerisi

Ne önerirsiniz hocam?
  8. S

Android Multimedya Önerisi

Corsa C 2006 aracım için şık ve kaliteli bir multimedya arıyorum.
  9. S

Bilgisayar mı almalıyım yoksa telefon mu?

Burada birkaç kriter çok önemli dostum. Mesele şuan elindeki telefon iyi mi, seni ne kadar götürür? Bilgisayarda oyun oynuyor musun, ne kadar vakit geçiriyorsun?
  10. S

Protein tozu önerisi

Muscle Balance'nin bir protein tozunu kullandım ve tadı iğrençti. İçerken kusacak gibi oluyordum. Bugün suplementler'in biscuit aromalı tozunu aldım ve az önce tadına baktım, bir protein tozu için tadı gerçekten mükemmmel. Arayışta olan arkadaşlara tavsiye ederim.
  11. S

GM 20 PRO KULLANAN VAR MI

Muhtemelen sun soketi bozulmuştur. GM'nin cogu telefonunda şarj sıkıntısı olabiliyor.
  12. S

Spora gitme isteğim kalmadı

Onda da çok fazla düzenli içerik üretebileceğimi sanmıyorum 1721855505 Söylediğin doğru hocam amacıma ulaştım ve bir hedef kalmadı açıkçası
  13. S

Spora gitme isteğim kalmadı

Yaklaşık bir senedir düzenli bir şekilde spor yapıyorum. -30 civarında bir kilo verdim ama artık hevesim kalmadı. Antrenmanları aksatmaya başladım, ne yapabilirim?
  14. S

Arkadaşlar bilgisayar ve gaming üzerine fikir almak istiyorum

Dostum o zaman büyük ihtimalle derslerini aksatacaksın bu yüzden o topa hiç girme derim.
  15. S

atm paramı yuttu nasıl geri alabilirim

Müşteri hizmetlerini arıyorsun sonrasında süreç başlıyor ATM belirli bir zaman diliminde sayılıyor ve doğrulanırsa ödeniyor.
Geri