Something isimli üyenin son içerikleri

1. Something

Kasa Fanları Yazılımdan Kontrol Edilemiyor

Öncelikle merhaba arkadaşlar yeni bir sistem satın aldım. Sistem özelliklerim şu şekilde; -MSI MAG FORGE 121A AIRFLOW -LEXAR THOR RGB 32GB (2X16) -MSI MAG CORELIQUID I240 RGB 240mm -MSI B650M-P Anakart Sadece bu özelliklerin yeterli olacağını düşünüyorum çünkü sorum rgb'lerle alakalı...
  2. Something

Mekanik Klavyede Büyük Tuşlar Nasıl Sökülür Takılır? (Space vb.)

Diğerlerine göre biraz daha zorlamak gerekiyor sanırım teli var mi bilmiyorum
  3. Something

Evet var da space gibi büyük tuşları çıkarmaya çalışınca olmuyor başka türlü mü çıkarmak lazım 1656061949 Blue switch 5 6 aydır kullanıyorum ses biraz var ama alışıyorsun onun dışında güzel
  4. Something

Klavyeyi Temizleyeceğim de Yanlış bir İş yapmayayım diye danıştım. Kullandığım Klavye = https://www.itopya.com/philips-spk8401b-g401-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye_u12599
  5. Something

Download Hızı Yerlerde??

Önceden 7 8 olan download modemin yerini değiştirince bu seviyelere düştü (ethernet ile bağlı)
  6. Something

İnternet Hızı Çakıldı?

arkadasşlar ben interneti cat5 bir ethernet kablosu ile pc ye bağladım fakat download hızında aşırı düşme var servis sağlayıcısını mı aramalıyım?
  7. Something

Md3 Çıkmıyor Pc Yardım Edermisiniz

Aramama gerek kalmadi windows kurdum düzeldi
  8. Something

Hayir ertesi gun gelmemizi soylediler kasa icin
  9. Something

Ben dukkandan aldim birsey fark eder mi? ki
  10. Something

@Abdullah Hacıgül abi md3 e windows kurulmuyormu bi bilgin var mi biostan cikamadim da
  11. Something

İtopya windows kurmuyor muydu?
  12. Something

Arkadaşlar ben md3 satin aldim da evde actim pcyi direk bios ekrani geldi ve esc ile kaydet cik yapinca pc yeniden basliyor ama geri biosa donuyor nasil cozrbilirim bunu anakart markasi gigabyte
  13. Something

Tek Fan Çift Fan Fark Eder mi?

Teşekkürler.
  14. Something

Tek Fan Çift Fan Fark Eder mi?

Arkadaslar 1650 kartta tek fan olmasi cift fana gore cok buyuk bir dezavantaj midir. 1640697391 Bir de fabrika cıkıslı oc kartin omrunde cok kisalma olur mu
  15. Something

4750 ₺'ya GTX 1650 alınır mı?

Pahali ben 5200 e md3 aldim 1640622495 kaça geldi bilmiyorum ama galiba 1800 falandı
Geri