somhaster isimli üyenin son içerikleri

1. somhaster

Eski CS:GO simgesine sahip olan var mı?

Merhaba resimde gördüğünüz gibi eski CS:GO simgesine sahip olan var mı? EXE veya ico dosyası olarak sahipseniz Google Drive linki ile aşağıya bırakırsanız çok sevinirim.
  2. somhaster

🔥İndirim Fallout 76 34₺ eneba

Prime gaming kod verdi ya onları satiyo essekler
  3. somhaster

Yardım Logitech G Pro X Superlight 2 vs WLmouse Beast X Max, hangisini almalıyım?

Logitech G Pro X Superlight 2 ve WLmouse Beast X Max arasında kaldım hangisini almalıyım arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
  4. somhaster

SICAK OYUN İNDİRİMLERİ

Steam'de de aynı fiyatki zaten kardeşim benim bosuna bu kadar heyecan yapmışsın
  5. somhaster

PurpleBixi "İlahi" mi paylaşmış Spotify'da?

tamamdır hocam anladım
  6. somhaster

yani bunları gerçekten o mu paylaştı?
  7. somhaster

Bugün şöyle güzel bir ilahi dinleyeyim dedim şarkılar çok bunaltmıştı artık neyse işte girdim Spotify'a yazdım "Bu gece Yâri Gördüm" diye. Bir baktım PurpleBixi diyo dedim gireyim ne alakaysa, valla ilahinin aynısı duruyor sonra sanatçıya tıkladım bir de ne göreyim gerçek PurpleBixi. Yaw ben bu...
  8. somhaster

Memelerim çok büyük herkes bu memeler ne diyor :/

tedavisi nasıl oluyor?
  9. somhaster

Steam.exe - Aplication Error hatası. Bu nasıl çözülür?

Bilgisayarımı her kapatmaya çalıştığımda bu hata ile karşılaşıyorum internette de çözümünü bulamadım. Eğer sorunu yaşayıp çözen varsa yazabilir mi çok memnun olurum. Açık Uygulamalar: - Wallpaper Engine, - Steam, - Discord, - Amd Ex... , - Malwarebytes,
  10. somhaster

Oyunumun adini hatirlayamiyorum oyunun tanimini yazdim

Hocam ne alaka kalıcı ücretsiz oyun olarak
  11. somhaster

🔥İndirim Saints Row Steam Key 40 TL (Europe)

Puahahsjsg mal mısın nesin olum demiştim zaten çalısiyor mu çalısmıyor mu bilimiyorum diye. Ulan ***** herif daha okuma bilmiyorsun birde gelmiş buraya boş yapıyosun hadi işine
Geri