Somon Balığı isimli üyenin son içerikleri

1. Somon Balığı

6K’ya Kadar Kablosuz Kulaklık Önerisi

Maksimum 6000 TL bütçem var, kablosuz kafa üstü kulaklık lazım, bilgisayarda kullanacağım.
  2. Somon Balığı

150 Kg bir birey için koltuk önerisi

150 kilo taşıyamazki bu maksimum 120 kilo diyor
  3. Somon Balığı

150 Kg bir birey için koltuk önerisi

150 kiloyum ve sağlam bir koltuğa ihtiyacım var. Zorlasam 6.500 TL'ye kadar çıkabilirim. İkinci ele de açığım.
  4. Somon Balığı

Max 3000 TL kablosuz kulaklık önerisi

PC için kullanacağım. 2.4G olması yeterli, Bluetooth olmasa da olur. Hafif ve sesi güzel olsun yeter. Kolay bulunuyorsa 2. elede açığım.
  5. Somon Balığı

Ultimate Team Açılmıyor: Çözüm Arayışları

Ne yaptıysam kime danıştıysam şu sorun bir türlü çözülemedi format attım, 4 kere sil yükle yaptım, doğrulama yaptım, EA canlı desteğe yazdım. Her şeyi yaptım ama hala Ultimate teame girerken şu lanet hatayı alıyorum. Arkadaşım benim hesabımla girince Ultimate Team açılıyor ama benim...
  6. Somon Balığı

Ultimate Team Hatası: Güncelleme Bulunamıyor

Ultimate Team girmeye çalışınca bu hatayı alıyorum ne Steam'de ne EA App de Update var diğer Online modlar açılıyor, nasıl çözebilirim?
  7. Somon Balığı

Çözüldü✓ AULA F75 F TUŞLARI FN SİZ ÇALIŞIYOR

fn + w bas windows moduna geç
  8. Somon Balığı

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

klavyenin uygulamasından sağdaki ctrl tuşunu alt gr apıyorum kaydediyorum ama çalışmıyor nasıl çözerim
  9. Somon Balığı

Beyler bu gümrükten çıktı anlamınamı geliyor yoksa gümrüğe tekrar girdi anlamınamı
  10. Somon Balığı

Aoc monitör almayın.

ben hazirandan beni 24g4xe kullanıyorum gayet memnunum
  11. Somon Balığı

Bu niye bidaha gümrüğe girdi şimdi.
  12. Somon Balığı

bunun mantığı yok hoşuna gittiyse al
  13. Somon Balığı

Bazılarına gümüğe mesela sabah 11 de girmiş 11 i 2 geçe çıkmış. Kimisi 1 hafta beklemiş. Herşeyde olduğu gibi bundada adam akıllı sistem yok ülkede. 1 hafta bekleyen niye bekliyo. Direkt geçen niye beklemiyo mesela.
  14. Somon Balığı

Bu siparişi bide gümrükte bekletirlerse vallaha çıldırıcam 4 gün uçak bekledim şaka gibi
  15. Somon Balığı

ben 3 kasımda aldım daha bu sabah havalimanına geldi hala gümrüğe girmedi bile vallaha bahtsız bedeviyim ya
Geri