somoncum isimli üyenin son etkinliği

• somoncum
    somoncum, Wraith e-sports mağduriyeti başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hijyenik olarak geçen kulaklık değil bir şey değil mouse klavye yani nasıl iade almazsın. İnternet üzerinden satın aldığın ve deneyemediğin bilmediğin bir...
  • somoncum
    o politikasını değişmeleri gerek bence tamamen firma ilk bu yola çıktığından beri bu şekilde saçma bence.
  • somoncum
    Bak Wraith Esports da İade olayını unut yapmıyorlar direkt sadece değişim
  • somoncum
    iade yok sadece değişim var 1726677627 AKKO Monsgeek Store dan aldım direkt kendilerinden ürün coil whine lı çıktı adamlar iade yapamayız dediler sadece...
  • somoncum
    Firma incelemiyor ürünü ustam direkt servise gidiyor artık servis ne derse. 1726677506 Onay verilmediyse servis tarafından ilgilenmezler.
  • somoncum
    Aynı mouse bulamazsam farklı mouselara bakarım onuda bulamazsam mouse almam. Mouse almamak beni öldürmez heralde dimi ? Haksızlık yapan bir yerden sırf...
  • somoncum
    Firma sahibi misin Stalingradi savunması yapıyon
  • somoncum
    günümüzde pc satan firmalar bile şikayet eden müşteriler var elbet olacak yapacak bir şey yok. 1726677394 değilim başka kaliteli ekipman satan firma...
  • somoncum
    https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-a950-pro-4k-ultra-hafif-magnesium-wireless-gaming-mouse-siyah...
  • somoncum
    kötü çıkmaz knk al geç ama plastik olarak vasat çünkü hafifletmek için plastik den çok kırpmışlar 1726677128 dün mesela yeni mouse tanıtıldı yakında...
  • somoncum
    savunmuyorum başka bir yer varsa kaliteli ürünler satan oradan alalım? 1726676763 elbet sorunlu ürün çıkabilir çalıştıkları servis firması ne onu merak ettim.
  • somoncum
    alma başka kaliteli ekipman satan site yok yd dan almaya kalkarsan 30€ gümrüğe takılır :peepo1: 1726676490 başka yer?
  • somoncum
    değiller bu arada adam kullanıcının bozmadığını nereden bilecek servise gidiyor o da hangi servise gidiyor bilmiyoruz. 1726676041 TR de doğru düzgün servis...
  • somoncum
    sorun yaşamadım hiç W75 Stealth Black ön siparişini beklemedeyim ta ki bir çok soru sordum hepsini cevapladılar.
  • somoncum
    hayır firma ilk ürünlerini çıkardığında bile bu iade politikasıyla gidiyor. 1726675773 başka firmalar ne yapıyor resmi garantili mi Corsair K70 de bile led...
Top Bottom