Niye sökeyim ki daire den ankastre kutusuna kadar metre ile ölçerim kabloyu alır reglet de hangi yuvaya bağlı ise tek tek çıkarıp takarım. Bu sayede nerede veya hangi sırada olduğunu unutmam.
1760657902
305m alıp ne yapacağım gece gündüz kablo çekecek halim yok :D
X73-DSL USB koyup X50 ye neden koymamışlar sorguluyorum sanki X20 serisi alıyorum. :peeposad2:
1760657009
https://www.zeybekmarket.com/2-li-koken-gri-telteks Şunun içi acaba tek çekirdek mi? Çok damarlı kablo olunca o reglet takacağım zaman hep büzülür yerine filan oturmaz bağlantı kopmaları...
markalı CAT6 kablolar da çok damarlıya onu tek çekirdekli saf bakır olanını nereden bulacağım?
1760656508
İlk defa bağlatacağım fakat kiracı şikayet ediyordu internet den zaten ankastre kutusu aşırı dağınık full ek filan yapmışlar. 💩
1760656673
Bina eski ve kentsel dönüşüm için başvuru yapılmış...
Bizim daireye o kadar saçma bir kablo çekilmiş ki 3 telli fakat saf bakırdan oluşan tek çekirdekli 0.50 lik kablo çekilmiş ancak maliyeti mi yüksek geldi bilmiyorum kablo uzunluğu az ve hiç gizlenmeye uğraşılmamış kabak gibi tek bizim dairenin kablosu açıkta ve ankastre kutusunda incecik tele ek...
Eğer bunun gibi veya kalitelisini bulamazsın diyorsanız CAT6 kablo çeksem çok mu abartı durur?
1760654572
Bina da sadece TürkTelekom Ankastre kutusu mevcut ve Türknet Altyapı sorgulaması yaptığım da 35Mbps kadar hız sağlıyor.
1760654775
Modemi TP-Link Deco X50-DSL AX3000 veya Keenetic Hopper DSL...
1x2x0.50 Saf Bakır "çok telli olmayan" kablo lazım. Ankastre kutusundan daire içine kadar çekeceğim kaliteli ve bir seferlik alayım diyorum eğer ping veya jitter olursa kablo veya kendim alacağım modeme laf edebileceğim tek bir kalmasın istiyorum.
Mesela bunun aynısını nasıl bulurum?
Uzunluk...
Router değil modem lazım.
1760603483
Onu bende biliyorum da işte fiyat farkına değer mi aynı görevi görecek sonuçta. Çok aşağı kalır yanı yoktur diye düşünüyorum.
@sako.TPZ benim Next TV hayal oldu usta paneli patlattılar galiba kargo aşamasında.
1759477815
uygun fiyatlı doğru düzgün 2.el TV seçeneği de yok amazon depo da şuan iyice patladım.
1759477866
Onvo 55OVF9250UQ Ultra HD (4K) TV acaba Next YE-58GFSG8-QLED göre nasıldır ki?
Yeni model olduğu için...
Siparişi verdikten 2 gün sonra gece kargoya verildi sonra sabah kargo ne aşamada diye bakayım dedim sorun oluştu hatasını gördüm. Kargo şirketine gönderi no yu yazdığımda hala kargo aşamasında görünüyordu amazon yetkilisine sordum bu neden böyle yazıyor diye ürününüzde kargo sırasında hasar...