rekabet biter amd fiyatları artırır. :hoba:
1773338780
HT olsa daha fazla çekirdek olur işte daha fazla multi score elde ederdik ve daha az yüke girerdi.
Yeni model LCD ekranlı https://www.gaming.gen.tr/urun/855348/thermalright-peerless-vision-360-argb-black-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Kendim kullandığım ve aşırı memnun kaldığım bir model...
Fiyatı uçuk olmasa güzel aslında şöyle 1m altına bir göremedik gitti galiba ağır hasarlı, hurdası çıkmış ve +200k km geçtikten sonra görmeye başlayacağız.
AMD de öldü sayılır o yüzden AMD saldım. Zate ram derdi, soket erimesi veya karnel hataları ile hiç uğraşamam.
1773253908
AMD yi tek RAM den dolayı salıyorum bu arada.
Valla ben R5 7600 aldım daha da AMD alacağımı sanmıyorum şuan ki intel işlemcileri de almam. Yeni BLLC cache sahip intel işlemcileri bekliyorum. En büyük sıçrama onda olacak.
Ati döneminden beri AMD kullanıyorum RX 6000 den sonra bir kere NVIDIA kullanalım bakalım verdiğimiz 2x paraya değiyor mu diye harbi o zamandan beri kullanıyorum hiç yazılım problemi yaşamadım ve nedenini anlıyorum. AMD gibi sürücü gelmiş dur WHQL mi yoksa optimizasyon sorunu var mı diye...
Teknoloji olarak AMD çok geriden piyasayı takip ediyor. INTEL bile MFG getirdi eğer o destek sadece kendi kartları ile sınırlı kalmazsa eski RTX 30 ve RX 6000 üzerine bu desteği sağlarsa en azından 1 sene daha huzurla kullanırlar.
Neden AMD de teknolojiyi geriden takip edelim ki 6X lansman da bile söz edilmiyordu. Sonra dan geldi sebebi de INTEL kendi kartlarına MFG desteği sağlaması eğer bu destek RTX 30 ve RX 6000 üzerine verilirse NVIDIA nın 4x MFG nin bir olayı kalmayacak bu yüzden atılım yapmak istedi. AMD RX 9000...