Sonbaharınİlki isimli üyenin son içerikleri

1. S

Valorant masaüstüne attı ve ard arda sekme açılıp kapanmaya başladı

Hocam çok özür dilerim bir işim çıktı şuan evde değilim bilgisayarı açamıyorum ama normal şeyler vardı Steam riot vanguard riot istemcisi Epic Games falan
  2. S

Valorant masaüstüne attı ve ard arda sekme açılıp kapanmaya başladı

Valorant oynuyordum maçın ortasında bir anda masaüstüne attı ve valorantın özellikleri ard arda açılıp kapanmaya başladı(özellikleri dediğim dijital imzanın vb. Olduğu yer)sonra görev çubuğunda Windows defender logosu belirdi bende korkudan kapattım yeniden açtım pcyi şuan herhangi bir sorun yok...
  3. S

Yardım Valorant oynarken masaüstüne attı

Tam net olarak bilen varmı
  4. S

Valorant oynarken masaüstüne atması

Valorant oynuyordum maçın ortasında bir anda masaüstüne attı ve valorantın özellikleri ard arda açılıp kapanmaya başladı(özellikleri dediğim dijital imzanın vb. Olduğu yer)sonra görev çubuğunda Windows defender logosu belirdi bende korkudan kapattım yeniden açtım pcyi şuan herhangi bir sorun yok...
  5. S

Sağolun hocam
  6. S

Anladım 1766918862 Riotun yapay zekası bunun sürücülerimin eski olduğundan dolayı olduğunu söyledi doğrumu bu?
  7. S

Bilen biri yokmu
  8. S

Geri