sondonanımbükücü isimli üyenin son içerikleri

1. S

Hazır sistemden anlayan bakabilir mi?

Sizin kullanımınıza bağlı anakartın giriş çıkış portlarına bakın wi fi bluetooth desteği veya m2 desteği gibi size hangisinin lazım olabileceğini düşünüyorsanız ona göre değiştirin yoksa bildiğiniz gibi anakartın performansa etkisi yok. Ram olarak diğer ram den farkı cl16 olması 219 tl çok fazla...
  2. S

Ben değmeyeceğini düşünüyorum sıcak fırsatlar kısmında 2 3 sayfa dolaşın indirimi bitmemiş fp sistemler var hoşunuza gideni alabilirsiniz
  3. S

İndirimin zamanı yok forumu takip et yayınlanıyor zaten 1725020477 https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-pro-h610m-e-rtx-4060-v2-oc-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html buna bakabilirsiniz forumda paylaşılmış ben detaylı bakmadım
  4. S

Pahalı sistem indirimde daha ucuza bulursun bir de beyaz asus koymuşlar boşuna onun da fiyatı yüksek
  5. S

Nays Davet et 100TL Kazan

Beyler bu nays tam olarak ne ve ne işe yarıyo daha önce hesap açmamıştım açmaya değer mi
  6. S

Asus geri ödeme kampanyası - 13 Ağustos 2024

Bu rog b550 ı gaming wifi niye yok listede yav geçenkinde de yoktu
  7. S

🔥İndirim Rolson ‎Anahtarlık 36₺

Olm bunu işyerlerinde kartvizitlere takıyorlar bazı kapılardan geçmek için kartı okutmak falan gerekiyor onda kolaylık sağlıyor anahtarlık değil benim bildiğim
  8. S

Fen lisesini kazanabilirmiyim

Bu tamamen sana bağlı ben mahalle ortaokulunda okudum mahallemdeki anadolu lisesine gittim 1.5 yıl okuduktan sonra corona patladı daha da liseye gitmedim 12. Sınıfta da açığa geçtip 1 yıl sadece yks çalıştım ve şuan okuduğum üniversitemdeki sınıfımda fen lisesi mezunları var. Demem o ki senin...
  9. S

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

Beyler sitede vergiler hariç yazıyor ona dikkat eden oldu mu benim ablam 2 ay önce tt ye geçmişti fatura 205 tl idi 15 tl telsiz kullanım ücreti çıkıyordu ama bu ay %10 özel iletişim vergisi ve %20 kdv kesilmiş 290 tl falan fatura çıkmış bu ne alaka anlamadık bilen birisi var mı
  10. S

❌İndirim Bitti! Keçi Sütlü Bebek Bisküvisi 400 gr 9,99 TL

Aga bende de kargo görünüyodu 4 tane alim dedim öderken kargo beleş oldu aldım 40 TL'ye
  11. S

🔥İndirim Razer BackShark V2 X 1517tl

Geçen yıl 1200 e falan hb dan almıştım o da yurtdışından geliyordu bir sıkıntı çıkmamıştı ama şuan çıkabilir emin değilim
  12. S

❌İndirim Bitti! 270 TL Almayanlar çöksün Mucaı MK680 Mekanik Klavye Aliexpress

Heyecandan ayakta açmışım paketi ayakta oldum yani 😂
  13. S

❌İndirim Bitti! 270 TL Almayanlar çöksün Mucaı MK680 Mekanik Klavye Aliexpress

Benim de az önce geldi tuş hissiyatı çok güzel yay sesi falan yok gövdesi plastik olduğu için biraz kalitesiz hissi verdi ilk ele alışımda ama tuşlara dokununca neredeyse orgazm oluyordum tuşları harika daha takmadım pcye
  14. S

🔥İndirim Old Spice Captain Şampuanlarında sepette indirim kullananlar bi göz atsın 🔥

Aga bunlar ucuz gelmedi bana 2 3 ay önce 140 tl ye migrostan almıştım şuan zam mı geldi
Geri