Sizin kullanımınıza bağlı anakartın giriş çıkış portlarına bakın wi fi bluetooth desteği veya m2 desteği gibi size hangisinin lazım olabileceğini düşünüyorsanız ona göre değiştirin yoksa bildiğiniz gibi anakartın performansa etkisi yok. Ram olarak diğer ram den farkı cl16 olması 219 tl çok fazla...
İndirimin zamanı yok forumu takip et yayınlanıyor zaten
1725020477
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-pro-h610m-e-rtx-4060-v2-oc-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html buna bakabilirsiniz forumda paylaşılmış ben detaylı bakmadım
Olm bunu işyerlerinde kartvizitlere takıyorlar bazı kapılardan geçmek için kartı okutmak falan gerekiyor onda kolaylık sağlıyor anahtarlık değil benim bildiğim
Bu tamamen sana bağlı ben mahalle ortaokulunda okudum mahallemdeki anadolu lisesine gittim 1.5 yıl okuduktan sonra corona patladı daha da liseye gitmedim 12. Sınıfta da açığa geçtip 1 yıl sadece yks çalıştım ve şuan okuduğum üniversitemdeki sınıfımda fen lisesi mezunları var. Demem o ki senin...
Beyler sitede vergiler hariç yazıyor ona dikkat eden oldu mu benim ablam 2 ay önce tt ye geçmişti fatura 205 tl idi 15 tl telsiz kullanım ücreti çıkıyordu ama bu ay %10 özel iletişim vergisi ve %20 kdv kesilmiş 290 tl falan fatura çıkmış bu ne alaka anlamadık bilen birisi var mı
Benim de az önce geldi tuş hissiyatı çok güzel yay sesi falan yok gövdesi plastik olduğu için biraz kalitesiz hissi verdi ilk ele alışımda ama tuşlara dokununca neredeyse orgazm oluyordum tuşları harika daha takmadım pcye