Wild rift oyununa girdiğimde ekranda hile şike maç satma feedleme vs den kalıcı ban yediğime dair bir ibare gördüm hemen desteğe ticket açtım biraz vakit geçti ticketin altında çözüldü yazıyordu ama hiçbi cevap yoktu bidaha ticket açtım gene ayni şey oldu hile kullanmadım feedlemedim oynadığım...
merhaba ben arkadaşlarımla oynamak için kendi pcden sunucu açtım bi sorun yoktu ngrokla girebiliyorduk bi anda çalışmamaya başladı bi sorun yok panel geliyor ipyi giriyorum bağlantı hatası veriyor ve sunucuya girmiyor can sıkmaya başladı bu durumun bi çözümü varmı yada ngrok hamachi alternatifi...
bütün gün uğraştım internettede adam akıllı çözüm yok epic games online servis indirmeye çalışırken eos err 1602 hatası veriyor yönetic olarak çalıştırdım silip baştan yükledim genede olmadı bilen varsa lütfen yardım etsin kafayı sıyırıcağım
Sana kalmış tabii ki ama bence değiştirlebilecek şeylere değilde değişmeyen şeylere odaklansan daha mantıklıydı ram dediğin para biriktirir alırsın ama diğerleri değişmez
1693645611
Hocam bende onunla arada kalmıştım asusun artılarını sayayım kasası daha premium ekranı daha iyi soputma yönünden daha iyi 3 fanlı sıvı metal var yazılımsal olarak daha iyi ve tasarım açısından daha iyi yinede sen bilirsin ama ben asusu tercih ettim hiçte keşke demedim aksine iyiki...
Hocam ben trendyoldan almıştım akakçeden bakın en ucuz hangi sitedeyse oradan alabilirsiniz ölü pixelle karşılaşmadım ben aynı şekilde coilwhine ile de karşılaşmadım cihazı alakı işte 1.5 ay oldu tıkırında hiçbir sorun yok
Coil wine sorunu diye bir sorun duymadım ne olduğunu anlatırsanız bi bakayım rdr2yide denemedim şuan forza5 iniyor horizon zero dawn denedim ondada sessiz modda 100 120 arası geziyo ultra ayarlarda
Banada hp omen önerdiler ben bunu seçtim büyüklüğü gayet yeterli ölü pixel yada ışıksüzmwsi gibi sorunlar yaşamadım renkleri güzel biostada sadece w11de valorantta bi bios ayarı yapmanız gerekiyor bi onda sorun yaşamıştım oda pc ile deüil w11 ile alakalıydı