Soner55 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Karar veremedim hangisini almalıyım ?

Dlss3 özelliğini kaybedersin hocam işlemcinden yükü alırsın darboğaz sorunun olmaz
  2. S

Thermaltake floe ultra lcd 240mm alınır mı?

thermaltake floe ultra lcd 240mm sıvı soğutma alınır mı? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
  3. S

Rtx 4090 dsr 8k gözükmüyor

Çok teşekkür ederim hocam
  4. S

Hocam şuan çoğu kişi full hd 2k mönitörlerde 4k ya alıp oynuyorlar erkan kartı 8k olduğu için bide denetim masasından ayarı çıkmayınca acaba başka bir şey mi yapmak gerekiyorda ondan sonra ayarı açılıyor diye sormak istedim 1681059806 Teşekkür ederim hocam
  5. S

Merhaba arkadaşlar rtx 4090 ekran kartımı nvdia denetim masasından çarpanlardan 7680x4320 8k ayarı gözükmüyor bu neden dolayı olabilir nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim Bu arada mönitör 2k LG
  6. S

Rtx 4090 dlss 3.0 desteği gözükmüyor

Merhaba rtx 4090 ekran kartımı yeni aldım dlss 3.0 desteklenen oyunlarda ayarlara baktıgımda 3,0 desteği gözükmükmüyor açamıyorum bu neyden kaynaklanıyor?
  7. S

rtx 4090 için 750 watt psu yeterli mi

çok özür dilerim 750 watt 700 yazmışım yanlışlıkla
  8. S

rtx 4090 için 750 watt psu yeterli mi

Merhaba arkadaşlar rtx 4090 almayı düşünüyorum ama tükettiği güçten korkuyorum güç kaynağım 750 watt thermaltake gold sertifikalı yeni aldıgım ıcın değiştirmek istemiyorum işlemci olarakta i9 13900k var yeterli olurmu sizde?
  9. S

PUGB FPS DÜŞÜKLÜĞÜ

Merhaba arkadaşlar Sistemim i9 13900k Rtx 3080ti Ram 16Gb Anakart Asus Tuf Gaming Z790 Power 750 watt M2 Ssd 1tb PUGB Bu sistemde 4k görüntüye aldıgımda FPS değerlerim 70 80 bundan önce işlemci olarak 5600x kullanıyordum aynı değerleri alıyordum 4k da bu neyden dolayı olabılır?
  10. S

Cod warzone2.0 anlık fps düşüşü donma kasma sorunu

Yok hocam 4kda oynuyorum 2kda darboğaz yapıyor erkan kartını işlemci paket lossa baktım sorun yok oyun başlar başlamaz uçaktaki görüntü latencry diye bir şey var kasma donma aynında fps 1-15lere düşüyor 3000ms lere kadar çıkıyor sonra oyun rahatlıyor uçaktan atlarkende donma yapıyor yere indimi...
  11. S

Olabilir hocam ama işte insan ikilemde kalıyor acaba ekran kartındamı sorun yada işlemci mi yetmiyor diye düşünüyor insan battlefield 2042yi oynadım işlemcimin erkan kartımı darboğaz yaptığını anladım %90 işlemcimi kullanıyordu anlık ekran kartı kullanımı %50lere düştüğünü gördüm ama warzonedeki...
  12. S

Aynen hocam çok can sıkıyor multiplayer modunda sorun yok 4k son ayarlarda 140fps alıyorum ama battle royal moduna girdimi anlık 1fps lere kadar düşüyor latencry 3000ms lere çıkıyor neden dolayı onu çözemedim
  13. S

Merhaba call of duty warzone 2.0 uçaktan atlarken aşırı derecede donma kasma yapıyor nedense internetten araştırdım batle.net üzerinden oynayanlar aynı sorunla karşılaşıyormuş ama steam de aynı sorunla karşılaşmıyorlarmış ama bende hem battle.net be steam üzerindende aynı sorunu yaşıyorum neden...
  14. S

Yardım Yeni aldığım rtx 3080 ti ekran kartı boştayken gpu ve mhz son ayarda kullanıyor

Tekrar reset attım düzeldi şimdilik Dün aldım 2. El ekran kartını kart bozukmu değil mi çözemedim internetten bakıyorum 3080ti oyun fps değerlerine 30 40 fps fark var aralarından çok oynaklık gösteriyor ısı değeri 70 dereceden bi anda 80 85lere kadar cıkıyor
  15. S

Yardım Yeni aldığım rtx 3080 ti ekran kartı boştayken gpu ve mhz son ayarda kullanıyor

Eminim hocam çünkü yeni formatladım msı ile gpu tweak programından başka birşeyde indirmedim 1668113025 Nasıl yani
Geri