Verdiginiz cevap çok seviyesizce ve sizi haklı çıkarmıyor. Nintendo cd key satma olayı kabullenilecek bir şey degil. Siz burada bunu kabullenip olayı siyasilere baglayarak laf cambazlıgı yapıyorsunuz. Madem siyasiler yüzünden, Nintendo'da bunun bir ayagı ve siz buna destek veriyorsunuz. Hem o...
Nintendo ve Playstation ayrı, onlar oyun konsolu. Oyunları için internet baglantısı zorunlulugu dogru bir şey degil. İnternet baglantısı olmadıgı zaman kullanamayacaksın oyun konsolunu. Bu konsolun dogasına aykırı bir şey. Bunlar hep alttan zemin hazırlama. Önce senin gibiler sayesinde...
Böyle bir şey yok. Sözüm ana dünya devleri başka bir şey deniyor. Mülksüzleştirme projesi devreye girdi. Nintendo bile senelerce kutulu oyun satarken bir anda kutulu cd key satmaya başladı ve internet baglantısı gerekiyor.
Şimdi üstüne biraz daha para koysam ve oled alsam ve 3 yıl yanmadan götürse yine yeter. Oled'in response time degeri çok iyi. Bu yüzden kararsız kalıyorum. Bu ekranın Response time'ı biraz daha iyi olsaymış kararsızlık yaşatmazdı bana.
Geçende arkadaşla konuşuyorum 4k monitör kullanıyor yıllardır. Ekran kartım ne olursa olsun, hani çok vasat bir şey olmadıkça 4k monitörden şaşmam dedi. 2k bile ona 1080p gibi geliyormuş. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 4k ekran kullandıktan sonra 2k'ya geçen var mı hiç?
Çapraz analog oldugu için bunları almadım. Logitech aldım. Uygun fiyata düşerse deneyecegim bunlardan birini. Önerdigin gamepad 1600 tl şuan. Logitech 850 tl. Birde komik atmış
😂 Sanki 1600'e logitech alıyorum. :)
Baldur's gate 1-2 enchanded edition
İcewind dale
Elder scroll morrowind
elder scroll oblivion
planescape torment
dragon age origins
fallout 1-2
STAR WARS™ Jedi Knight II - Jedi Outcast™
STAR WARS™ Jedi Knight - Jedi Academy™
STAR WARS™ Knights of the Old Republic™ 1 ve 2
Final fantasy 7 ve 9...
steamdan traileri izledim begendim fikrim degişti. ama hikaye olarak aynısını birebir kopyaladılarsa eksi basarım.
- oyunun içine yeni ve güzel görevler eklenmeli
- karakterler arası diyaloglar daha iyi olmalı yani baştan yazılmalı veya düzenlenmeli.
- Eşyalar ve yetenekler baştan yapılmalı