sopuksu isimli üyenin son içerikleri

1. S

SSD arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

peki önce pc yi sıfırlamam mı gerekiyor
  2. S

SSD arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

herkese merhaba öncelikle az önce yeni ssd aldım ve pc ye montajını yapmak istiyorum daha öncesine kadar hdd 1tb harddisk kullanıyorum şimdi ssd montajını yapıyorum fakat beni bios a yönlendiriyor eski hdd yi çıkarttım sadece ssd yi taktım ve bios dan çıkamıyorum ne yapmam lazım
  3. S

SSD ALMAM LAZIM LÜTFEN YARDIM EDİN AŞAĞI GEREKLİ BİLGİLERİ YAZDIM

çok teşekkür ederim ikinizede sağolun 1728503334 trendyolda kingstone lar var e sports fln yazıyo onlar iyi mi yoksa bumu daha iyi 1728503806 nolursun cevap ver pc masaüstü bir pc masaüstü pc ye olurmu bu attığın 1728503834 masaüstü pc ye olurmu nolur cevap verrrrr
  4. S

SSD ALMAM LAZIM LÜTFEN YARDIM EDİN AŞAĞI GEREKLİ BİLGİLERİ YAZDIM

pc çok yavaşladı açılırken 15dk bekliyorum artık böyle olmaz diyerek SSD almak istiyorum ama hangisini alıcağımı bilmiyorum yardımcı olmanızı istiyorum lütfen (BÜTÇEM EN FAZLA 1500 AMA ALTI OLURSA DAHA İYİ OLUR) Anakart: asus prime A320M-R İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: RX560
  5. S

Garanti bbva şifremi sıfırlayamıyorum

BANKAYA GİT YADA MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARA
  6. S

Çözüldü✓ Ofis Mouseu Önerir Misiniz?

OFİS MOUSE LAZIM TOPLU ALICAM GÜZEL BİR ŞEY ÖNERİR MİSİNİZ KABLOSUZ OLMASI TERCİHİMİZDİR
  7. S

Çözüldü✓ 7800x3d SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

gönül rahatlığıyla alabilirsin arkadaşım kullanıyor aynısını hiç bir sıkıntı yaşamadı
  8. S

Çözüldü✓ RAM alacağım yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar şimdi ben ''Asus Prime A320M-R'' anakartını kullanıyorum işlemcim ''Ryzen 5 5600'' ekran kartım ''RX560'' BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ RAM VARMI (FİYATDAN YANA SIKINTI YOK)
  9. S

Çözüldü✓ işlemci alıcam yardımınız lazım

açılıyor tabii ki
  10. S

güncellemeyi nasıl yapıcam peki
  11. S

Merhaba arkadaşlar sistemimde güncel olarak asus prime a320m-r bu marka anakartı kullanıyorum ve işlemcim ryzen 3 1200 bu işlemciyi ryzen 5 5600 ile yükseltmek istiyorum sizce uygunmudur. Anakart: Asus Prime A320M-R Ekran kartı: RX 560 4GB Ram: 16GB Güncel işlemci: Ryzen 3 1200 Quad-Core...
  12. S

2400 MHz 1200 gözüküyor bunun problemi nedir?

Evet 1681581376 Evet ssd var
  13. S

2400 MHz 1200 gözüküyor bunun problemi nedir?

2400 e çektim ama görev yöneticisinde fln hala 1200 gözüküyor
Geri