Anakarta işlemci için bir kablo takılmaz. İşlemci, işlemci yuvasına oturtulur ve kilitlenir.
Anakarta power için gerekli enerjiyi verecek suply kablosu olabilir mi bu?
Muhasebesel işlemler için kullanılacak. İşlem gücü ve depolama htiyacım bulunuyor. Kullanıcı 50+ yaş olduğu için cihazda kesinlikle oyun oynanmayacak.
Matebook D16 2024 modelini göz attım. Sanırım iyi bir cihaz. Sizlerin de önerisini istiyorum.
Diğer önerilerinize de açığım.
Muhasebesel işlemleri rahatça sağlayabilmek için, luca, excel gibi programlarda işlemleri hızla sağlayacak, depolaması 1TB ama uzun süre götürecek bir sistem arıyorum.
Cihazda kesinlikle oyun oynanmayacak.
Ek olarak birde monitör de önerirseniz çok sevinirim. En kısa sürede siparişi geçmek...
Şehir plancılığı için iyi diyorlardı. Ekibimizden iki kişi oradan mezun şehir plancılığı olarak gayet donanımlı kişiler, tabii mesleklerini yapmıyorlar fakat mühendislik tarafına çok destekleri var. Mühendislik tarafında da iyidir ama ODTÜ yada itü seçenekler içindeyse iş kesinlikle değişir...
Elimde cihaz yok. ONT var sanırım çünkü duvarda fiber girişi.
Fiyatlara baktım. 1gbps daha mantıklı geldi 1k aylık. Netspeed yılda 2 zam dedi çünkü. Duvarlar alçıpan oldupu için çok etkileyeceğini düşünmüyorum açıkcası çekimi.
Yeni bir eve taşındım. Evde tt fibernet mevcut fakat ben fiyatı daha uyguna getirmek için farklı bir iss den 200 yada 100 mbps bir hızda hizmet almayı planlıyorum.
Bunun için öncekş evimde keenetic omni extra dsl kullanıyordum. 100mbps için gayet yeterli ve 5ghz bant ayrımı da mevcuttu...
Çene bölgesi her zaman daha sert kıllarla kapalıdır. Bu saçma sapan olduğunu göstermez.
Bir abi tavsiyesi; makinen güzel, takılma çok şekline şukuluna. Sana en yakışan oldupunu düşündüğün (top sakal hariç) bir model belirle ve o şekilde kesmeye devam et. Ha eğer sivilce oluyorsa tahriş mevcutsa...
O şerit ambulans polis gibi acil durum araçlarına ayrılmıştır esasen. Acil bir durum tabii sen de yaşayabilirsin mesela hastan vardır hastaneye yetiştirmek zorundasındır ya da aracın arızalanmıştır vsvs. Bu tür durumlarda her türlü ceza yersin ama bunu kanıtlayabilirsen, örneğin aracının...
Farklı bir kaynakta çözüm olarak şöyle yazıyor;
Dosyaları doğrulayıp system.xml dosyasını kaldırıp oyuna o şekilde girip en baştan yap ayarlarını.
dener misin?
Bi cihaz var 1.500TL. Data hattı üzerinden kayıtsız istediğin kadar kullanabiliyorsun. Detaylı bilgi ve cihaz için GSM operatörkeriyle görüş. Benim bildiğim bu işi en iyi Turkcell yapıyor ama gidip sor. 1.500 tek seferlik cihaza, bir de data hattı alıyorsun. Normal telefonunu kullanmaya devam...