Merhabalar,
valorantta 150-400 arası genelde 250 300 lerde, cs de 150 240 arası almaktayım ve bu durum can sıkmaya başladı.
Sistemim :
R7 5800x
16x2 32gb 3400mhz ram
Rog RTX 3070
Rog x570-F anakart
750w corsair psu
240mm sıvı soğutma
Sistem Full Asus Rog ve Corsair parçalardan topladım...
Merhaba ,
Bilgisayarım Full Asus Rog ve Corsair İcue bileşenleri ile topladım.
Sıvı soğutmam Corsair H100 ve soğutmasından ve sesinden memnun değilim.
Bu yüzden yeni 360mm sıvı soğutma alacağım fakat 2 seçenek arasında kaldım.
NZXT Kraken 360 mı Asus Rog Strix LC ||| 360mm
İkisininde baktım...
Bilgisayarımda dün garip şeyler farkettim. öncelikle bazı Uygulamalar açılmıyor , bazıları hata veriyor bazıları ise örneğin Visual Studioda Dosya yoluna NPM ile indirme yapamıyodum Nodejs inik ama gözükmüyordu gibi. sonrasında çalıştığı için bilgisayar sorun etmedim. Sonra Kulaklığın Kontrol...
Pes oynarken sürekli kasma yapıyor ve sürekli olarak bir kol düzgün bir kol gecikmeli olarak çalışıyor ve kasıp aralarında sürekli değişiyor gibi.
oyunun kasması sistemime göre imkansız bluetooth ile alakalı diye düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz?
R7 5800X kullanıyorum diğer kullancılara baktığıma göre ghz sürekli değişiyor fakat bende hep 4.2ghz sabit ne 4.7 ye çıkıyor ne 3 e düşüyor bu bir sorun mu
HP Victus 16 bir laptop aldım. İşlemci ve ekran kartı ısıyla alakalı her hangi donanımsal bir sorun görmüyorum ama valorant,cs gibi oyunlarda min 350-400 almam gerekirken 200-350fps alıyorum.
Dikkatimi çeken iki şey var , birincisi şu oyunda ekran kartı %30 kullanılıyor ve 50 dereceyi geçmiyor...
şöyleki servise veremiyorum yazılımla uğraştıpğım için sürekli ihtiyacım oluyor max 1 gün boş bıraksam sorun olmazda casper bu şimdi alıp 2 hafta sonra verebilir.
evet normal ısı seviyesi. soğutucuyla birlikte gayet soğukta çalışıyor. ve önceden kullandığım programlardan herhangi bir farkta yok 2 aylık pc de ne olabilir ki.
Casper Excalibur G870 aldım 2 ay oldu (pişmanım) başından beridir farklı farklı sorunlar vardı şimdide garip şeyler oluyor.
bir tanesi oyundayken veya unreal engine gibi program kulanırken bir den bire 0.39ghz düşüyor işlemci 3 5 dakika sonra düzeliyor.
3 gündür olmaya başladı ve canımı...