sorunlupc isimli üyenin son içerikleri

1. S

Epic Games Launcher yükleme sihirbazı zamanından önce sona erdi hatası

bilgisayara format attım epic games yükliyecektim formattan önce çalışıyordu şimdi yükleyemiyorum Win 7 kullanıyorum acil yardım
  2. S

5k bütçeye topladığım pc sizce nasıl?

peki bi hazır kasa daha buldum bu nasıl https://www.vatanbilgisayar.com/intel-9400f-msi-gt1030-2ghlp-oc-h310m-pro-vdh-plus-wd-1tb-kingston-8gb-ram.html
  3. S

zaten hazır sistem rx 550 4gb yerine gt 1030 2gb yapsam daha mı iyi olur? 1624663164 ekran kartı 2.4k
  4. S

biliyorum ama çok acil olduğu için bütçe bu kadar
  5. S

herkese iyi akşamlar 5k bütçem var ve bi pc topladım sizce nasıl güncel oyunlarda yüksek fps alırmı yada bu fiyata daha iyi pc toplanır mı AMD Ryzen 5 1600 12nm 3.20GHz 16MB Soket AM4 İşlemci MSI B450M-A PRO MAX AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Anakart Apacer Panther (1x8GB) DDR4 3000Mhz CL16 Ram Asus...
  6. S

ACİLLL!!!hometech alfa500c driver sorunu

yok dosya zip olarak geldi açınca ise içinde birsürü dosya vardı dosyaların içinde ise bin dosyaları falan var birkaç tane setup vardı ama kurunca hiç bişey olmadı
  7. S

ACİLLL!!!hometech alfa500c driver sorunu

Merhabalar Hometech Alfa 500C laptopuma format attım ve formattan sonra driverler silindi fakat yükleyemiyorum Homtechin sitesinde driver dosyasını buldum ama olmuyor acil yardım istiyorum.dosyayı alta koydum
  8. S

Yardım rampage smx r17 xrapier driver

hemen deniyorum 1613730656 olmadı işletim sistemiyle alakası olabilir mi acaba
  9. S

Yardım rampage smx r17 xrapier driver

merhabalar yeni aldığım mousemi driver görmüyor please connect to correct to usb device yazıyor lütfen yardım edin
  10. S

Steam Crysis Cd Key hatası

Merhabalar Steamdan Ea Play aldım ve Crysis yükledim fakat oyunu açtığımda benden kod istedi fakat steam cd key kısmındı kod yok anahtar isteniyor yazıyor 1 saattir o sayfa açık ama hala aynı bu sorunu yaşayan varmı nasıl çözebilirim
  11. S

Epic Games Bölgesel Üç Noktalar hatası

merhabalar epic gamese giremiyorum hesap bilgilerimi giriyorum sonra epic games başlatıcısı hazırlanıyor yazıyor 15 sn sonra ise bağlantı hatası diyor ayarlardan sorun giderme dediğimde ise bölgesel üç noktalar hatası varmış bu sorunu nasıl çözebilirim 1612727364 daha önce hiç olmadı böyle...
  12. S

SSD sandığım Pc meğerse HDD çıktı

haklısınız teşekkür ederim
  13. S

SSD sandığım Pc meğerse HDD çıktı

sorunlu dediğiniz ssdyi 3 yıldır kullanıyorum memnunumda hiç sorun çıkarmadı
  14. S

Anakartım için güncel bios bulamıyorum

evet biliyorum teşekkür ederim yardımın için
  15. S

Anakartım için güncel bios bulamıyorum

çok teşekkür ederim bios güncelledikten sonra pc de sorun olmaz dimi
Geri