peki bi hazır kasa daha buldum bu nasıl
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-9400f-msi-gt1030-2ghlp-oc-h310m-pro-vdh-plus-wd-1tb-kingston-8gb-ram.html
herkese iyi akşamlar 5k bütçem var ve bi pc topladım sizce nasıl güncel oyunlarda yüksek fps alırmı yada bu fiyata daha iyi pc toplanır mı
AMD Ryzen 5 1600 12nm 3.20GHz 16MB Soket AM4 İşlemci
MSI B450M-A PRO MAX AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Anakart
Apacer Panther (1x8GB) DDR4 3000Mhz CL16 Ram
Asus...
yok dosya zip olarak geldi açınca ise içinde birsürü dosya vardı dosyaların içinde ise bin dosyaları falan var birkaç tane setup vardı ama kurunca hiç bişey olmadı
Merhabalar Hometech Alfa 500C laptopuma format attım ve formattan sonra driverler silindi fakat yükleyemiyorum Homtechin sitesinde driver dosyasını buldum ama olmuyor acil yardım istiyorum.dosyayı alta koydum
Merhabalar Steamdan Ea Play aldım ve Crysis yükledim fakat oyunu açtığımda benden kod istedi fakat steam cd key kısmındı kod yok anahtar isteniyor yazıyor 1 saattir o sayfa açık ama hala aynı bu sorunu yaşayan varmı nasıl çözebilirim
merhabalar epic gamese giremiyorum hesap bilgilerimi giriyorum sonra epic games başlatıcısı hazırlanıyor yazıyor 15 sn sonra ise bağlantı hatası diyor ayarlardan sorun giderme dediğimde ise bölgesel üç noktalar hatası varmış bu sorunu nasıl çözebilirim
1612727364
daha önce hiç olmadı böyle...