Ebat 205/55 R17 olacak ve ikisi de 2023 üretim.
Continental EcoContac6 =>Yakıt tüketimi A, Islak zemin A, ses desibeli 71
Goodyear Efficent Grip Performance =>Yakıt tüketimi A, Islak zemin B, ses desibeli 69
Arkadaşlar bende kulaklık var ama telefon kulaklığı belki alakası var mı bilemem ama masaüstü pc ye takınca ses hemen hemen yarı yarıya az geliyor. Telefonda veya laptopta böyle bir sorun yaşamıyorum. Sebebi ne olabilir
Arkadaşlar pubg mobile da sezon bitmeden 100-150 lira veya 650 UC falan alayım diyorum fakat oyun içi çok seçenek, paket, kampanya falan var. İlk ödemem olacak sizce nasıl yapmalıyım
Arkadaşlar tek beklentim klasik TV kanalları çalışsın yeter. Birde kanal geçişleri aşırı yavaş olmasın. TurkNet e geçmeyi düşünüyorum fakat evde TV olmuyor. Binada merkezi sistem de var.
Evde TV yi bir şekilde çalıştırsam yeter.
Arkadaşlar merhaba, evde televizyon için uydu alıcısı lazım.
Binada merkezi sistem var veya internet ile bağlanabileceğimiz herhangi bir sistem de olabilir. Maksat evde TV ye görüntü gelsin ve temel kanallar olsa bile yeter.
Biz şimdi ne almalıyız tavsiye eder misiniz birşeyler
Arkadaşlar monitörüm curved. Eyv ips değil ama videoların çamur gibi olması da normal değil bence? Niye böyle normal midir sizce? DP ile hdmi farkı olabilir mi?
İyi forumlar,
en son pes 13 oynamıştım. Tek adam olup kral olmaya çalışıyordum. Efsane olun modu. Şimdi fifa veya pes 22 indirecem de. Efsane olun veya direkt takım yönetip oynadığımız mod var mı? Hangisini tavsiye edersiniz